29 / 04 / 2024

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Özkalaycı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu?

Halkbankası kredi başvurusuna dair detaylar merak edilmektedir. Peki Halkbank GES başvuru nasıl yapılır? Halkbankası devlet destekli kredi veriyor mu? İşte detaylar!

GES nedir? GES ne anlama geliyor? Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES başvurularına dair araştırmalar bugün itibariyle başladı. GES başvurusu yapmak isteyenler gündemi yakından takip ediyor. Peki GES nedir, Gelire Endeksli Senet talep toplama başvurusu nasıl yapılır?

GES dönemi bugün başladı! Talepler toplanıyor! Başvuruları bu bankalardan yapabilirsiniz!

Vatandaşların tasarruflarını Türk lirası cinsi varlıklarda değerlendirmelerini teşvik edilmesine ilişkin GES için bugünden itibaren talep toplama işlemleri yapılıyor. İtşe tüm ayrıntılar...

Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

İmar Barışı Kanunu'nda belirtilen istisnai yapılara yapı kayıt belgesi düzenlenmiyor. Peki, Güneş Enerjisi Santralleri (GES) imar barışı kapsamında mı?

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serkan Özkalaycı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Besni'de 22 milyonluk GES inşası başladı!

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, 22 milyon liraya mal olacak Güneş Enerjisi Santrali'nin (GES) yapımına başlandı.

Türkiye'nin en büyük GES projesinin geçici kabulü yapıldı!

Devletin yaptığı ve faaliyete geçen en büyük Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesinin geçici kabulü yapıldı. Tarım kenti Adıyaman’ı ’ırgat kent’ olmaktan kurtaracak devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, hayata geçirildi.

Ankara Polatlı'da yapılacak GES Projesi onaylandı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, 2. Başkanvekili Nail Çimen yönetiminde toplandı.İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşüldüğü Meclis'te, Polatlı'ya yapılacak Güneş Enerji Santrali Projesi onaylandı.

Adıyaman'da GES'lerin bazıları ertelendi!

İl Genel Meclis üyeleri Adıyaman’da yapılması planlanan Güneş Enerji Santralleri (GES) ile ilgili dosyaların bazılarını komisyona havale ederken, bazılarını ise bir sonraki aya erteledi.

Kayseri'de GES açılışı yapıldı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı Güneş Enerjisi Santrali 'nin ( GES ) açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katıldı.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Özkalaycı tarafından kuruldu. 


Ges İş Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-INSAAT 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...