06 / 05 / 2024

Geyikbayırı Karadere Göleti

Geyikbayırı Karadere Göleti

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. DSİ gölet ve sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi verdi.

DSİ göletlerinin inşaatı devam ediyor!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında incelemede bulundu.

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Bahçeşehir Göleti 2 kat büyüyecek!

Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Adem Atmaca, dün gerçekleştirdikleri basın toplantısında Bahçeşehir Göleti hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Zübeyiroğlulları İnşaat ve Orman Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyiroğlulları İnşaat ve Orman Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gökçe Kaya tarafından kuruldu. 

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Bahçeşehir Göleti davasında üst mahkemeden yeni karar! 

Başakşehir CHP'li Belediye Meclis üyesi Abdulhadi Akmugan'ın Bahçeşehir Göleti ile ilgili olarak açtığı inşaat yapı ruhsatının iptali davasının yeniden görülmesine karar verildi.

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şefika Meral Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Sarma Göleti projesinde inşaat devam ediyor!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından inşaatına mart ayında başlanan Manisa Sarma Göleti Projesi büyük bir hızla ilerliyor.

Ömür İstanbul görücüye çıktı! 312 bin TL'ye!

Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığının hayata geçireceği Ömür İstanbul görücüye çıktı. 278 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 312 bin TL'den başlıyor.

İnşaat sektörü, lokomotif sektör olma görevini sürdürüyor!

ERA Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay, büyüme rakamları değerlendirmesinde inşaat sektörünün lokomotif sektör olma görevini sürdürdüğünü belirtti.

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Geyikbayırı Karadere Göleti Haberi

Geyikbayırı Karadere Göleti

Antalya'nın Konyaaltı Geyikbayırı Karadere Göleti inşaatında çalışmalar devam ediyor. Toplanacak su ile 4 bin 130 dekar tarım arazisini sulayacak olan Gölet ve Sulaması İkmali inşaatı ile ilgili bilgi veren DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, "İnşaatımızı en kısa zamanda tamamlayıp bu bölgedeki verimli tarım arazilerini suya kavuşturup, vatandaşımızın ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkılar sağlamış olacağız" dedi. 


Sabah...