08 / 05 / 2024

Geyve altyapı sistemi

Geyve altyapı sistemi

Geyve'nin sağlam ve entegre altyapı sistemine kavuşması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, "İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Geyve altyapı sistemi için inşaat çalışmaları devam ediyor!

Geyve’nin sağlam ve entegre altyapı sistemine kavuşması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz, dedi.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Afetler için Ulusal Mobil Uyarı Sistemi devreye girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "SMS/JRT altyapısı ülke geneline kısa sürede acil durum SMS'i gönderebilecek seviyeye çıktı ve Ulusal Mobil Uyarı Sistemi (UYARSİS) çalışmalarını başlattık, yapacağımız son bir düzenlemeyle devreye alacağız." diye konuştu.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcının hakları güvence altında!

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

Sakarya Geyve'nin çehresi değişti!

Geyve Konyalı Alibey Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve’de SASKİ eliyle çok ciddi altyapı çalışmaları gerçekleştirildi" dedi

Sakarya Geyve'nin altyapısı yenilendi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Geyve’de başlatmış olduğumuz çalışmalarımız kapsamında bölgenin 77 kilometrelik kanalizasyon ve 14 kilometrelik yağmursuyu hattını yeniledik" dedi

Sakarya Geyve'de birçok yatırım projeleri uygulanacak!

İlçe ziyaretlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, Geyve’de içmesuyundan altyapıya, asfalttan köprülere, SGM’den daha bir çok yatırıma varan hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.

Geyve’nin altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Geyve’de tamamlanan ve devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili bilgiler veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve’de 77 kilometrelik kanalizasyon hattının inşası tamamlandı" dedi

Akıllı kentlerin bilişim altyapısı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, akıllı kentler konsept projeleri arasında gerçekleştirdiği "Bulut Kent Bilgi Sistemi" ile tüm belediyelere bilişim altyapısı sağlıyor.

Geyve altyapı sistemi Haberi

Geyve altyapı sistemi


Geyve'nin sağlam ve entegre altyapı sistemine kavuşması adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Toçoğlu, "İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bu kapsamda projelendirilen 125 kilometrelik kanalizasyon veyağmursuyu hattının yaklaşık 100 kilometresi tamamlandı" dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve'de devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Toçoğlu, "İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda projelendirilen 125 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattının yaklaşık 100 kilometresi tamamlandı. Kalan 25 kilometrelik hattın kısa süre içerisinde tamamlanması için de S ASKİ'ye bağlı ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor" diye konuştu. 

Altyapı çalışmaları kapsamında A lifuatpaşa bölgesine Atıksu Arıtma Tesisi İnşa edileceğini de ifade eden Toçoğlu, "İlçemizde yürüttüğümüz altyapı çalışmaları...