20 / 05 / 2024

Geyve içmesuyu ihalesi

Geyve içmesuyu ihalesi

Sakarya Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. İhalede 7 firma teklif sundu..

Kocaeli Körfez'de 130 bin TL'ye satılık iş yeri! İhalesi 26 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Körfez ilçesi, Hereke-17 Ağustos Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Of'a 30 iş yeri! İhalesi bugün!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Of 30 iş yeri ihalesi yarın!

Trabzon İli, Of İlçesi, Sulaklı Mahallesi 30 Adet İşyeri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin ihalesi bugün!

TOKİ'nin Atatürk Orman Çiftliği'ne ilişkin tartışmalı ihalesi bugün yapılıyor. İhaleye Ankara Büyükşehir Belediyesi de katılıyor. 

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya AKOM'da yer alan iş yerlerinin ihalesi yapıldı!

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde yer alan iş yerlerinin satış ihalesi gerçekleştirildi. 

Sakarya AKOM'daki iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Afet Koordinasyon Merkezi’nde bulunan iş yerlerinin ihalesi 25 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Yalı Ataköy'deki 61 işyeri ihalesi bugün!

Toplam 61 işyerinin satışa sunulduğu Yalı Ataköy'de fiyatlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Bakırköy Yalı Ataköy'deki 61 işyeri ihalesi bugün yapılacak.

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihalesi 25 Mayıs'ta!

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Geyve içmesuyu ihalesi Haberi

Geyve içmesuyu ihalesi

Sakarya Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi İhalesi, SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. 7 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan Genel Müdür Yardımcısı Belik, “Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Projemizin şehrimiz ve Geyve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhalemize 7 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacak” diye konuştu.


SASKİ Geyve Kısmi İçmesuyu İnşaatı Yapım İşi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şöyle: İzka İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi: 2.624.000 TL, AYTİ İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi...