06 / 05 / 2024

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adresi

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adresi

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Bülent Turan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1992.Sokak'ta açıldı.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Koç tarafından kuruldu.

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Savaş tarafından kuruldu.

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi kuruldu!

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Bilici tarafından kuruldu...

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adresi Haberi

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adresi

Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Bülent Turan Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1992.Sokak'ta açıldı. 


Gez Gör Turizm Reklamcılık Halkla İlişkiler ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1992.Sokak 16 Kat: 2 Daire:56 E5...