29 / 04 / 2024

Gezginler 2014 ödülü

Gezginler 2014 ödülü

Sultanahmet'te bulunan Yerebatan Sarnıcı, dünyanın en büyük turizm sitelerinden biri olan TripAdvisor'un milyonlarca kullanıcısının oylarıyla belirlediği Gezginlerin Seçimi 2014 Ödülü'ne layık görüldü.

Torunlar GYO 2014 faaliyet raporu ile ödül aldı!

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Akfen GYO’nun 2014 faaliyet raporuna altın ödül!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri"nde GYO kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

İş GYO’nun 2014 faaliyet raporuna platin ödül!

İş GYO 2014 Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından her yıl düzenlenen faaliyet raporu yarışmasında birden fazla ödülün sahibi oldu.

2014 yılında kentsel dönüşümde 12 bin bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında 2014 yılı içerisinde tüm ülke çapında 41 bin 859 adet binanın risk tespiti yapıldı. Risk tespiti yapılan binaların 12 bin 384 adedinin yıkımı gerçekleşti.

2014 yılı 2. dönem Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları istatistikleri açıklandı!

Konutlarda 1 kWh elektrik için ikinci altı ayda ortalama 37,4 kuruş ödendi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılı II. Dönem (Temmuz - Aralık) ‘Elektrik ve Doğal Gaz Fiyatları’ istatistiklerini açıkladı.

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

Emlak vergisi kira gelirinden düşülür mü?

2014 yılında elde edilen kira gelirinin sınırı aşması halinde ise, beyanname sürecinde kimi giderler indirilerek vergi için ödenecek bedel düşürülebiliyor. Peki, emlak vergisi kira gelirinden düşülür mü?

Bilkent Center'a Hizmet Başarı Ödülü verildi!

Bilkent Center, 'Benchmark Projesi' ile 2014 bünyesinde en yüksek puanı alan beş alışveriş merkezinden biri olarak 'Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülü 'ne layık görüldü.

Kombassan Holding 2014 yılı faaliyet ödüllerini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding 2014 yılı faaliyetlerinden dolayı aldıkları ödüller hakkında açıklama yayınlandı.

Yerebatan Sarnıcı ödül aldı!

Sultanahmet'te bulunan Yerebatan Sarnıcı, dünyanın en büyük turizm sitelerinden biri olan TripAdvisor'un milyonlarca kullanıcısının oylarıyla belirlediği Gezginlerin Seçimi 2014 Ödülü'ne layık görüldü.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Gezginler 2014 ödülü Haberi

Gezginler 2014 ödülü

TÜRKİYE'den seçilen en iyi on mekânın olduğu listede, Yerebatan Sarnıcı, Efes Antik Kenti'nden sonra ikinci sırada yer aldı. Listedeki en gözde on mekân arasında Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi. Su İtanalımet Camii. Kars Ani Harabeleri ve Edirne Selimiye Camii gibi önemli turizm merkezleri bulunuyor. 

2002'de verilmeye başlayan Travellers'Choice ödülü tüm dünyadaki gezginlerden gelen milyonlarca yorum ve görüş doğrultusunda veriliyor. 



Her yıl verilen bu ödülde hizmet, kalite ve müşteri memnuniyeti esas alınıyor. İstanbul'un su ihtiyacını karşılamak amacıyla Bizans döneminde yaptırılan Yerebatan Sarnıcı, ihtişamlı sütunları, gizemli Medusa heykelleri ve mistik havasıyla milyonlarca turistin yanı sıra, yabancı yönetmenlerin de ilgi odağı oldu. James Bond serisinin son filmi "Skyfall" ve Russell Crovve imzalı "Son Umut" un bazı sahnelerine ev sahipliği yapan Yerebatan Sarnıcı nda, Dan Bıown'un...