08 / 05 / 2024

gezici giyim mağazası açıldı

gezici giyim mağazası açıldı

Sivas'ta, Deniz Feneri Derneğince "gezici giyim mağazası" açıldı. Bir Yetim Büyütüyorum sloganıyla Selçuklu sokakta açılan mağazada, ihtiyaç sahiplerine giysi, gıda ve eşya yardımı yapılacak.

GAP 19 mağazası için kapatma kararı aldı!

Ünlü giyim markası GAP İngiltere ve İrlanda'da faaliyet gösteren 19 mağazası için kapatma kararı aldı. 

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

New Look 100 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin önde gelen perakende giyim mağaza zinciri olan New Look, ülke genelinde 100 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Abercrombie&Fitch ABD'de 35 mağazasını kapatacak!

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

Austin Reed 120 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin perakende giyim firması Austin Reed bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatacak.Açıklamada, Austin Reed'in kayyuma devredilmesinin ardından perakende zincirine alıcı bulamadığı kaydedildi.

gezici giyim mağazası açıldı Haberi

gezici giyim mağazası açıldı

Sivas'ta, Deniz Feneri Derneğince "gezici giyim mağazası" açıldı.


Bir Yetim Büyütüyorum sloganıyla Selçuklu sokakta açılan mağazada, ihtiyaç sahiplerine giysi, gıda ve eşya yardımı yapılacak. 10 gün açık kalacak mağazada, bin 500 yoksul aileye giyim, 350 aileye de gıda ve eşya yardımı yapılacak.


Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, gezici giyim mağazasının altıncısını Sivas'ta açtıklarını söyledi. İyilik için Sivas'a geldiklerini belirten Cengiz, "Sivas'ın Türkiye'de ismi büyük, sosyal olaylarda Sivas'ın daha etkin olmasını Deniz Feneri Derneği ailesi olarak arzuluyoruz. Gerek Türkiye'de, gerek mazlum dünyada, Türkiye'nin ve sivil toplumun gelişimine paralel olarak inşallah Sivas'ın ismini daha çok duyurmak istiyoruz" diye konuştu.


Sivas Valisi Alim Barut ise Deniz Feneri Derneği'nin faaliyetlerini kurulduğundan beri takip ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:


"Deniz Feneri Derneği...