18 / 05 / 2024

Ghazi Alsuliman

Ghazi Alsuliman

Roki Aienjaz Taahhüt ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Ghazi Alsuliman tarafından kuruldu...

Ofogh İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofogh İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yehanehsadat Ghazi tarafından kuruldu. 

Ta100 Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ta100 Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ghazi Abdullah Nasser tarafından kuruldu.

Al Khatla İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khatla İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Majed Alsuliman Alturki tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Roki Aienjaz Taahhüt ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roki Aienjaz Taahhüt ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Ghazi Alsuliman tarafından kuruldu...

Yoro İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoro İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Majdi Ghazi tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Matbaacı Osmanbey Sokak'ta kuruldu.

TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TMI Gayrimenkul ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Emad Ghazi Atta Elbatanony, Hani Hassan Osman Elrefaei, M. Mostafa Abdellatif Elbagory, Muhamet Şefik Yön tarafından kuruldu

Ghazi Alsuliman Haberi

Ghazi Alsuliman


Roki Aienjaz Taahhüt ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Ghazi Alsuliman tarafından kuruldu. Roki Aienjaz Taahhüt ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi'nin ofisi İstanbul Kozyatağı'nda yer alıyor.


İş konusu; 


a- Her türlü mühendislik plan proje çiziminin ve taahhüdünün yapılması, b- Her türlü elektrik mekanik proje ve taahhüt işlerinin yapılması, c- Her türlü inşaat ve taahhüt işlerinin yapılması, d- Her türlü endüstriyel tasarım işlerinin yapılması.



ADRES: KOZYATAĞI MAH.DEĞİRMEN SK. NİDAKULE 18/19B/1002...