04 / 05 / 2024

gıda imalatı sistemleri

gıda imalatı sistemleri

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor”.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

As Baca Sistemleri İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi Kadıköy'de Asim Yılmaz tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özgelen tarafından kuruldu.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Mutfak Ekipmanları İnşaat Gıda Turizm İmalat İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Günal ve Mustafa Günal ortaklığında kuruldu.

Emsi Yapı Sistemleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsi Yapı Sistemleri İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yıldız tarafında kuruldu.

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Grup Zemin Sistemleri İnşaat Gıda Tekstil Turizm Nakliyat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mesut Tonka tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Alper Büyükkaymakcı imzasıyla kuruldu.

gıda imalatı sistemleri Haberi

gıda imalatı sistemleri

Drenaj sistemleri, hem sıvıların/gıda atıklarının zeminden hızla uzaklaştırılabilmesi, hem de drenaj sistemlerinde kullanılan komponentlerin kaymayı önleyici nitelikte olması anlamında çok büyük önem taşıyor. Dünyada gıda endüstrisinde drenaj konusunda lider kuruluşlardan biri olan ACO da 60 yıllı aşkın deneyimi ile geliştirdiği sistemleri ile bu alanda öncülük yapıyor. ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz, gıda imalatında yaşanan iş kazalarına dikkat çekerek doğru drenaj sistemleri bu kazaların önüne geçilebileceğinin altını çiziyor:


“Gıda imalat endüstrisinde meydana gelen iş kazaları, toplam iş kazalarının yaklaşık %10 gibi büyük bir kısmını oluşturuyor. Ölümlü iş kazası sayısında da maalesef ilk 10 sektör içerisinde yer alıyor. Büyük kaza olarak nitelendirilebilecek olayların en önemlilerinden biri de kayarak düşme sonucunda yaşanan kemik kırılmaları. Kayma, düşme kazalarının %80’lik büyük bir kısmı ıslak...