15 / 05 / 2024

gıda organize sanayi bölgeleri nerelerde var

gıda organize sanayi bölgeleri nerelerde var

Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'ın isteğiyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması için çalışmalara başladı. Bölgenin kurulacağını ÇTSO Başkanı Bülent Engin açıkladı...

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Müheahhitlik İnşaat Otomotiv Taşımacılık Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile Ali Karaman ve Ersu Sinik imzasıyla bugün kuruldu

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprakyol İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Bahçelievler'de Aytaç Aşnaz imzasıyla kuruldu.

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karsum Yapı İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mevlüt Aydoğan, Suat Avşar ve Erol Avşar ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Nursami Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nursami Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece’de açıldı.

Şamtur İnşaat Gayrimenkul Gıda Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şamtur İnşaat Gayrimenkul Gıda Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mohammad Majed ve Saner Alksebate ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsbd İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Hizni Sakin tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Gesili Mobilya Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Gesili Mobilya Gıda Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye’de açıldı.

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekataş İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soner Kır tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gürkan Karakoyun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağbir Mimarlık İnşaat Metal Gıda Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Çatalbaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Ena Deri Tekstil İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Deri Tekstil İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sezgin Etyemez Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 600 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Özservet Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Turizm Tekstil Konfeksiyon Gıda Otomotiv Sanayi ve Anonim Şirketi kuruldu!

Özservet Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Turizm Tekstil Konfeksiyon Gıda Otomotiv Sanayi ve Anonim Şirketi, Serdar Gündüz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

gıda organize sanayi bölgeleri nerelerde var Haberi

gıda organize sanayi bölgeleri nerelerde var


Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'ın isteğiyle Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması için çalışmalara başladı. Bölgenin kurulacağını ÇTSO Başkanı Bülent Engin açıkladı. Şehirdeki mevcut organize sanayi bölgesinin ihtiyaçlara cevap veremediğini belirten Engin, bu önerinin Vali Çınar'dan geldiğini açıkladı: "Kentin bütün daire amirleri, yerel birimleri ve sivil toplum kurumlarının katılımıyla yapılan toplantıda, sayın valimizce odamıza bir görev tevdi edildi."


Çanakkale peyniri ve zeytinyağının gerçek birer dünya markası olması, bütün dünyaya ihraç edilebilir kalite ve standarta ulaştırılması amacıyla gıda ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlatmalarının istendiğini aktaran Engin, "Bu çalışmayla birlikte ihracat hedeflenen bütün ülkelerden, Çanakkale peynir ve zeytinyağı gıda sertifikalarını da almayı hedefliyoruz. Çanakkale’nin ilk OSB deneyimi, kuruluş ve amaçlarına karşılık verememiştir. Havaalanı pistinin...