08 / 05 / 2024

ginza lavinya evleri

ginza lavinya evleri

Ginza Lavinya Park 'ta yer alan son 2 konutun satışı devam ediyor, anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Ginza Lavinya 'da; konutların yanı sıra ticari üniteler bulunuyor.

Lavinyapark Ginza 'da son 2 daire: 585 bin liraya!

Son olarak 2 dairenin sahibi beklediği Ginza Lavinya Evleri projesinde fiyatlar 585 bin lira ile 610 bin lira arasında değişiyor. Projenin teslimatları hemen yapılıyor...

Lavinya Ginza Evleri 'nde son konut: 412 bin liraya!

Beylikdüzü Ginza Lavinya Evleri 'nde son konutun satışı devam ediyor, proje kapsamında teslimler heemn gerçekleşiyor

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim!

Lavinya City Evleri Büyükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Lavinya City Evleri projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Mimarsinan Lavinya City ödeme planı!

Mimarsinan Lavinya City projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor. Kullar İnşaat'ın projesi Lavinya City Evleri'nde satışlar başladı...

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi!

Güneşli Ginza Evleri 27 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. İşte Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi...

Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi!

7 bin 740 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Güneşli Ginza Evleri Keleşoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Keleşoğlu Güneşli Ginza fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Numara 13 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 13 Ofis Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi, Umbrella Holdıngs S.À.R.L tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü, Ginza Lavinya Park Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi!

Yatırım bedelinin 150 milyon dolar olarak belirlendiği proje havaalanı'na 22 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Lavinya Marmara 2 Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.

Lavinya Marmara 2 projesi Evleri iletişim!

Lavinya Marmara 2 projesi Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 41 61 ve 0212 864 38 61 olarak belirlendi. Lavinya Marmara Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri!

Kullar İnşaat Lavinya Marmara 2 Evleri 350 konuttan ve 20 dükkandan meydana geliyor. Proje Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. imzası taşıyor.

Lavinya Marmara Evleri satılık!

Toplam 115 daire ve 17 dükkandan meydana gelen proje İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde hayata geçiriliyor. Lavinya Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Lavinya Marmara 2 Evleri nerede?

Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş. işbirliği ile hayata geçirilen Lavinya Marmara 2 Evleri 75 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Lavinya Marmara 2 Evleri nerede?

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim!

Büyükçekmece Lavinya Marmara 2 Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 864 38 61 ve 0212 864 41 61 olarak belirlendi. Lavinya Marmara ‘nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCH Hakan Yapı İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Gündoğdu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Ginza Lavinya Park Sitesi'nde kuruldu.

Güneşli Ginza Evleri!

Güneşli Ginza Evleri projesinde yer alan daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin teslimlerinin Kasım 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

ginza lavinya evleri Haberi

ginza lavinya evleri


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yaşama geçirilen Ginza Lavinya Park, Keleşoğlu ve Kullar İnşaat ortaklığı ile yükseliyor.


230 adet daire, 30 adet ofis ve 48 adet dükkandan meydana gelen Ginza Lavinya Park 'ta yer alan son iki konutun satışı sürüyor. Projede;  3+1 ve bahçe katı daire tipleri yer alıyor.


94 bin 107 metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan Ginza Lavinya Park Beylikdüzü 'nün teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Beylikdüzü Ginza Lavinya Park 'ta satışı devam eden son iki dairenin fiyatı 585 bin lira ve 610 bin lira olarak belirlendi. Projeden banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.


Lavinya Park Evleri 'nin sosyal alanları arasında; otopark, güvenlik hizmetleri ve barbekü alanı bulunuyor.


Telefon: 0212 854 33 08

Web adresi: http://www.kelesoglu.com/

Ceren...