17 / 05 / 2024

Giresun 2015 projeleri

Giresun 2015 projeleri

99 Giresun Belediye Başkanı Kerim Asku, Rus Pazarı eski arazisinin satışıyla ilgili eleştirilere meclis toplantısında cevap verdi. Aksu, Rus Pazarı arazisini Giresun halkına hizmet için sattıklarını savundu.

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri!

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri geldi. Başkan Karaibrahimoğlu: "Giresun, istenilen boyutlarda gelişemeyen ekonomisi ve turizmi ile çağdaş kültürel tesisleri olmayan, kültürü ve geçmişi korunamayan bir şehir" dedi.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun'da restorasyona 987 bin TL'lik destek!

Giresun İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hulusi Güleç, 2006-2015 yılları arasında tarihi evlerin restorasyonları için yaklaşık bir milyon liralık destek sağlandığını belirtti.

Giresun Kazancılar Yokuşu yenileniyor!

Giresun Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı, otopark ve meydan düzenleme projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin 2015 yılının en önemli projelerinden biri olan projede Kazancılar Yokuşu’nun yapımına başlandı.

Giresun Çınarlar Camii hizmete açıldı!

Restorasyonu tamamlanan Giresun Çınarlar Camii, Vali Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle açıldı. 560 bin TL'yen yenilenen caminin restorasyon çalışmalarına 1 Mayıs 2015 tarihinde başlanmıştı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Ata GYO 5 ildeki gayrimenkullerinin 2015 değerlemesini yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Adana, Düzce, Giresun, Ordu ve İstanbul/Başakşehir ilindeki gayrimenkullere ilişkin 2015 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı.

TOKİ Giresun Aluçra Emekli Konutları başvuru 2015!

TOKİ Giresun Aluçra'da konut fiyatları 64 bin 429 TL'den başlıyor. Projede aylık 215 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Giresun Aluçra Emekli Konutları başvuru 2015 detayları...

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Giresun 2015 projeleri Haberi

Giresun 2015 projeleri

Rus Pazarı arazisini Giresun halkına hizmet için sattıklarını savunan Aksu, "Rus Pazarı olarak bilinen arsanın ihalesi şeffaf şekilde yapıldı. Daha önce 5 Milyon olarak ihale edilen arsa 3 firmanın katılımı ile 8.5 Milyon Liraya satıldı" dedi.


Giresun Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısında belediyeye ait arsanın satışı gündeme damgasını vurdu. Aksu, "Giresun halkının olan arsa Giresun halkına hizmet için satıldı. Biz ilk dönem sonunda yaptığımız çalışmalarla halkımızdan güvenoyu ile ikinci döneme başladık. Halkın iradesine herkes saygı göstermeli. Sabah erken kalkan, belediye ye vuruyor. Herkes eserleri ile anılacaktır. Belediye ye vurmayı bırakıp, yaptıklarınızı konuşun" dedi. Aksu, Giresun Belediyesi'nin Türkiye'de ekonomisi iyi durumda olan ilk 50 belediye arasında olduğunu da iddia etti. 


Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısını yaptı. Başkan Kerim Aksu, Giresun...