05 / 05 / 2024

giresun aksu mahallesi toki konutları

giresun aksu mahallesi toki konutları

Giresun Valisi Karahan, temeli bugün Bakan Canikli tarafından atılacak olan TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Temel atma töreni öncesi hazırlıklar ve projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Karahan, bölgede toplam 592 konut yapılacağını söyledi

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

TOKİ Isparta 94 konut ihalesi bugün!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Isparta Aksu 94 konut ihalesi yarın!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Isparta Aksu'ya 94 yeni konut! İhalesi 14 Ocak'ta!

Isparta İli Aksu İlçesi Aksu Mahallesi 94 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Giresun 595 konut ihalesi 2 Eylül'de!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

giresun aksu mahallesi toki konutları Haberi

giresun aksu mahallesi toki konutları

Giresun Valisi Karahan, temeli bugün Bakan Canikli tarafından atılacak olan TOKI inşaatında incelemelerde bulundu. 


Karahan, Aksu Mahallesi'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin de katılımı ile temeli atılacak TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Temel atma töreni öncesi hazırlıklar ve projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Karahan, bölgede toplam 592 konut yapılacağını söyledi. 


Karahan, konutların yanı sıra 2 cami ve 2 de iş merkezinin yapımının planlandığı projenin 600 günde tamamlanacağını kaydetti. 


ÇÖKEN KÜMBET YOLUNCA İNCELEME 

Daha sonra Dereli ilçesine geçen Vali Karahan, burada yapımı süren Giresun - Dereli karayolunda, daha sonra ulaşıma kapanan Kümbet grup yolunda incelemelerde bulundu. Dereli - Şebinkarahisar karayolunda yapımı devam eden Egribel tüneli inşaatında da incelemelerde bulunan Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Yeni Giresun...