27 / 04 / 2024

giresun aksu ve Küçükköy toki fiyat

giresun aksu ve Küçükköy toki fiyat

Fiyatların 153 bin 996 TL'den başladığı projede 287 adet daire satışta. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvurusu...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak. Yüzde 10 indirimin sağlandığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

İl Özel İdare 4 arsa satacak! Arsa yatırımcıları dikkat!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez ve Şebinkarahisar'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Giresun Dereli'deki iş yeri ve konut inşaatlarında son durum ne?

Giresun Dereli ve Doğankent'te inşa edilen konutlar hakkında bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk inşaatların 14 Haziran 2021'de bitirilmesinin planlandığını belirtti. 

Reysaş GYO 3 ildeki 4 gayrimenkulün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun, Erzurum ve Ankara'da yer alan 4 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Giresun Aksu kura sonuçları 17 Haziran 2020...

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 kuraları bugün çekiliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

giresun aksu ve Küçükköy toki fiyat Haberi

giresun aksu ve Küçükköy toki fiyat

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde toplam 287 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.


Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube Giresun Şubesi olacak. Fiyatların 153 bin 996 TL ile 251 bin 862 TL arasında değiştiği projede aylık taksitler 802 TL'den başlıyor.


Ödeme seçeneklerinde yüzde 10 peşin ödemede kalanı 108 ay vade, yüzde 15 peşinde 120 ay vade ya da yüzde 25 peşin ödemede 144 ay vade sağlanırken; yüzde 10 indirimli fiyatlar için yüzde 40 peşinatta kalanı 24 ay vade sağlanıyor.


TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları başvurusu 22 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında değişiyor. Başvurular ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Satış duyurusu için