12 / 05 / 2024

giresun aksu yeni imar

giresun aksu yeni imar

Giresun'da toplu konut inşaatı öncesi kabul edilen yeni imar planıyla Aksu Mahallesi'nde çölleşme tehlikesi doğdu. Yeni planla, oldukça yeşil olan bölgenin emsali arttırılarak en fazla 166 konut yapılabilecek bölgeye 437 konut yapılabilmesine izin verildi

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Aksu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan 11 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Giresun Doğankent'te yeni yapılar yükseliyor!

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Giresun’un yeni konutları haziranda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Kurum, "İhalelerimizin hepsini yaptık 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz'' dedi.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Giresun Aksu kura sonuçları 17 Haziran 2020...

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 kuraları bugün çekiliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

giresun aksu yeni imar Haberi

giresun aksu yeni imar

Giresun'da toplu konut inşaatı öncesinde kabul edilen yeni imar planıyla Aksu Mahallesi'nde çölleşme tehlikesi doğdu. Yeni planla, oldukça yeşil olan bölgenin emsali arttırılarak en fazla 166 konut yapılabilecek bölgeye 437 konut yapılabilmesine izin verildi. 


Yapılaşma alanının 14 bin metrekareden 29 bin metrekareye çıkarıldığı bölgede yollar da tırpanlandı. Bölgenin yol alanı 7 bin metrekareden 6 bin 30 metrekareye düşürüldü. Proje öncesi yapılan imar değişikliğiyle binaların yüksekliğinin arttırılmasının önü açıldı. Giresun Belediyesi tarafından kabul edilen imar planıyla konut alanı yüzde 24'ten yüzde 46'ya çıkarıldı. Eski plana göre bölgeye en fazla 166 konut yapılabilecekken yeni imar planına göre bu 430'a çıkarıldı.


Yenişafak...