05 / 05 / 2024

giresun belediyesi iş yeri kiralama ihaleleri

giresun belediyesi iş yeri kiralama ihaleleri

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Nilüfer Belediyesi, işyeri kapalı olan esnaftan kira almayacak!

 Nilüfer Belediyesi 2021 Ocak ayı Meclis toplantısından iş yeri kapalı olan esnaftan kira alınmamasına karar verdi. 

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Ankara Kahramankazan Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira ücreti almayacak!

Kahramankazan Belediyesi 2021 yılı ilk meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda, iş yeri kapanan 70 esnaftan kira ve yer işgal bedeli almayacak.

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili Alucra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas Belediyesi işletmecilerden 6 ay kira almayacak!

Sivas Belediyesi, koronavirüs salgını sonucunda, işletmelerdeki gayrimenkullerin 6 ay kira almayacağını açıkladı.

giresun belediyesi iş yeri kiralama ihaleleri Haberi

giresun belediyesi iş yeri kiralama ihaleleri

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Söz konusu iş yerlerinin aylık muhammen kira bedeli 5 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedelleri ise 59 bin 400 TL olarak belirlendi.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, merakla beklenen ihale 23 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yine aktarılan detaylara göre, geçici teminat 8 (sekiz) yıllık tahmin edilen kira bedeli ve katılım bedeli üzerinden ihale öncesi Belediyemiz veznesine yatırılacak.İhale şartnamesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve isteyenlere 300,00 TL karşılığında şartname verilecek.

Merakla beklenen ihale 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 15:00’dan itibaren 5’ er dakika ara ile Hacı Miktat Mah. Alpaslan Cad. No:1 Giresun Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
 

İŞYERLERİNİN...