23 / 07 / 2024

Giresun Eğribel Tünelinde son durum ne

Giresun Eğribel Tünelinde son durum ne

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ''2018 yılında tamamlanması planlanan Eğribel Tüneli'nin daha kısa zamanda hizmete girmesi arzumuzdur'' dedi.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4181'e düştü!

Doğuş GYO'nun 9,17-9,28 fiyat aralığından 19 bin 256 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0481'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4181'e düştü.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4301‘e düştü!

Doğuş GYO'nun 9,38-9,47 fiyat aralığından 17 bin 996 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0362'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4301‘e düştü.

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,4355‘e düştü!

Doğuş GYO'nun 10-10,26 fiyat aralığından 69 bin 307 adet satış işlemi tamamlandı. Şirketin paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0308'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4355‘e düştü.

Doğuş GYO'nun paylarının sermaye oranı yüzde 0,4647‘e düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,0015'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,4647‘e düştü. 

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü!

Eylül 2020'ye ilişkin ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2 gerileyerek 83,3'e düştü.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

Türkiye'nin en uzun tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre!

Türkiye’nin en uzun demir yolu tünel inşaatı olan ve Gaziantep Nurdağı'nda inşaat çalışmaları devam eden 9 bin 950 metre uzunluğundaki çift tüplü yüksek hızlı tren tünelinde ışığın görülmesine son 600 metre kaldı...

Eğribel Tüneli'nde ikmal inşaatına başlandı!

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Giresun Eğribel Tünelinde son durum ne Haberi

Giresun Eğribel Tünelinde son durum ne

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tarafından karşılanan MHP Giresun Milletvekili Orhan Erzurum ve beraberindeki heyet, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde partisinin projelerini anlattı ve işadamlarının sorunlarını dinledi. Ziyaretin ardından yapılan toplantının açılışında konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; "İşdünyası ve Giresun'un sorunları örtüşmektedir. Ordu-Giresun Havaalanı açıldı ancak yüksek fiyat uygulaması bölgemiz havaalanının kullanımı açısından sorun teşkil etmektedir.  Giresun'un en önemli turizm sorunlarından beş yıldızlı otel konusu ise Titanik grubunun Özel İdare Binasını almasıyla aşıldı, ancak buranın yapılması ve Giresun turizmine kazandırılması için destek çok önemlidir.2018 yılında tamamlanması planlanan Eğribel Tüneli'nin daha kısa zamanda hizmete girmesi arzumuzdur. 3.0SB ise mutlak şehrin doğusuna kurulmalıdır, mücadelemiz ve...