07 / 05 / 2024

giresun entegre su projesi nedir

giresun entegre su projesi nedir

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 'Mega Proje, Dev Hibe' başlıklı belediyeye Avrupa Birliği' nden kazandırdıkları 303 Milyon TL (101 milyon Euro) hibe hakkında bilgiler verdi...

Vestel'in NASA'da kullanılan su arıtma cihazı! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nobel Kimya ödüllü protein sistemiyle entegre olan Vestel su arıtma cihazı NASA'da da kullanılıyor. Cihazın özellikleri ve fiyatına baktık. 

Gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmeli!

Zingatcom CTO’su ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmesi gerektiğine dikkati çekerek "Emlak portalları teknolojiye yatırım yaparak ezber bozmak zorunda" dedi.

Giresun Alucra Barajı bölgesindeki 12 ev tahliye edildi!

Giresun'un Alucra ilçesinde 4 milyon metreküp su depolama hacmine sahip Alucra Barajı'nda, su sızıntısı başlatıldı. Bölgede bulunan riskli 12 ev ise tahliye edildi.

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Trabzon Entegre Su Projesi 2017'de başlıyor!

Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) II Dönem Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Arz Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Trabzon Entegre Su Projesi masaya yatırıldı!

IPA II. Dönemi Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Bilgilendirme Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Giresun'da 77 milyon liralık 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Giresun'da 77 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Eroğlu, ayrıca Giresunlulara 215 milyon lira bedelli 38 yatırımın daha müjdesini verecek.

Bozüyük'ün altyapı haritası çıkarılıyor!

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan Avrupa Standartlarında "Entegre Su Projesi" kapsamında ilçe genelinde ölçümler yapılarak ilçenin alt yapısının haritası çiziliyor. İşte çalışmanın ayrıntıları...

Reşat Kasap, Ankara'daki projeleri inceledi!

Rize Belediye Başkanı Kasap, Cumhuriyet Meydanı, Mavi Şehir Projesi, İpa Entegre Su Projesi ve Rize İmar Planı’yla ilgili çalışmaların takibi için Ankara’da ilgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerde görüşmelerde bulundu.

Entegre Su Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Bozüyük Belediyesi'nin en büyük yatırım projesi olan ve Avrupa standartlarında olacağı belirtilen "Entegre Su Projesi" kapsamında görevli bir heyet ilçede incelemelerinde bulundu. Entegre Su Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

giresun entegre su projesi nedir Haberi

giresun entegre su projesi nedir


Avrupa Birliği Entegre Su projeleri ile Hibe Programı IPA kapsamında Giresun Belediyesi’nin sunmuş olduğu ’Giresun Entegre Su Projesi’nin başarılı bulunduğunu kaydeden Başkan Aksu, “Belediyemize bu tarihi hibeyi kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Giresun’un geleceğine yapılacak en büyük yatırım olacak. Bunun, aynı zamanda belediyenin borcu var diyenlere de güzel bir cevap olacağını düşünüyorum. Borcumuzun 6 katından fazla hibe kazandırdık. Şehrin altyapısı tamamen AB standartlarında yenilenecek. Bu doğrultuda 300 sayfalık bir rapor hazırlandı. Aksu Deresi üzerinde içme suyu arıtma tesisi yapılarak şehre cazibeli içme suyu verilecek böylece yıllık yaklaşık 3,5 Milyon TL elektrik tasarrufu sağlanacak. İçme suyu depolarının tamamı yenilenerek ilave depolar yapılacak. Şehir içme suyu dağıtım şebekesi 25 basınç bölgesine ayrılarak arızalara anında müdahale sağlanacak böylece su kesintisi sadece arıza bölgesi ile...