29 / 04 / 2024

giresun havaalanı açılış tarihi

giresun havaalanı açılış tarihi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havaalanı'nın Aralık ayında uçak iniş kalkışları için hazır hale geleceğini söyledi.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Yeni Havalimanı açılışına Alman müteahhitler davet edilsin!

İstanbul'daki yeni havaalanının 29 Ekim'deki açılış törenine Alman Cumhurbaşkanı ile Alman Başbakanı mutlaka davet edilmeli...

Giresun'da toplu açılış ve temel atma programları düzenlendi!

Toplu açılış ve temel atma programları için Giresun'a gelen Bakan Eroğlu, Giresun Valiliği ziyareti sonrası Valilik toplantı salonunda düzenlendiği basın toplantısında, Giresun'a yapılan ve yapılacak yatırımları değerlendirdi.

Ordu-Giresun Havaalanı otelleri doldurdu!

Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı'nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu'da turizmi hareketlendirdi. " dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı turizmi hareketlendirdi!

Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu’da turizmi hareketlendirdi. Bu günlerde bunun en somut örneğini belgeli tüm otellerin dolu olmasından görebiliyoruz" dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılış töreninde, bugünün Ordu ve Giresun için tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, "Bugün olmaz denilenin olduğu, yapılamaz denilenin yapıldığı bir gün." diye konuştu.

15 soruda Ordu Giresun Havaalanı!

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve bugün açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı için denize 36 milyon taş döküldü. İşte 15 soruda Ordu Giresun Havaalanı...

Ordu-Giresun Havalimanı bugün açılıyor!

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için 24 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve bugüne kadar 36 milyon ton taş dökülerek deniz ortasında 7 kilometrelik dolgu tahkimatı yapılan 3 kilometrelik piste sahip Ordu-Giresun Havalimanı bugün açılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı açılışa hazır!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, 22 Mayıs 2015 Cuma günü açılacak olan Ordu-Giresun Havalimanı’nda incelemelerde bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı açılışına son 4 gün kaldı!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz dolgusuyla yapılan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu Giresun Havalimanı 22 Mayıs’ta açılacak.

Ordu-Giresun Havalimanı resmi açılış için hazırlanıyor!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan ve 36 milyon ton taş kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, 22 Mayıs cuma günü açılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı açılış hazırlıkları sürüyor!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan ve 36 milyon ton taş kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, cuma günü açılıyor.

Ordu Giresun Havalimanı resmi açılış töreni 22 Mayıs'ta gerçekleşecek!

"Denizin üzerine inşa edilen ilk havaalanı" olacak Ordu-Giresun Havaalanı, seçim meydanlarında yoğun miting programını sürdüren Başbakan Davutoğlu ile açılışlar nedeniyle Türkiye'yi dolaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı buluşturacak.

giresun havaalanı açılış tarihi Haberi

giresun havaalanı açılış tarihi


Dursun Ali Şahin, Avrupa'nın tek, dünyanın dördüncü deniz üzerine yapılan havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı'nın yüzde 40'lık bölümünün tamamlandığını belirtti.


Mendireğin tamamlanmasıyla havaalanına uçak kabulüne başlanacağını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:


"Bu hafta içerisinde pistin asfaltlanmasına başlanıyor. Bu asfaltlama nereden bakarsanız 50-60 santimetre kalınlığında bir asfalt. Bu asfaltlamayı müteakip Aralık ayında pist tamamlanmış olacak. 3 kilometrelik pistin tamamlanması ve yönlendirme ışıklarının da sadece batı kısmının kullanılması suretiyle Aralık ayından itibaren artık uçuşların başlayacağını tüm Giresun ve Ordululara müjdeliyorum. Havaalanı Aralık ayında uçak iniş kalkışları için hazır hale gelecek."


Şahin, havaalanının faaliyete geçmesinin yapım çalışmalarını aksatmayacağını dile getirerek, "Havaalanının faaliyete geçmesi için altyapı tesisleri yapımı var. Bunun için prefabrik binalar yapılarak havalimanı işlerlik kazanacak. Aralık ayını hep beraber bekliyoruz. Uçuşa hazırız diyoruz. 6...