30 / 04 / 2024

giresun imam hatip liseleri

giresun imam hatip liseleri

Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, Giresun ili Çanakçı ilçesinde inşa edilecek bir okulun yapımına destek oluyor.

Suriye'de hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek imam hatip lisesinin temeli atıldı!

Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Bab ilçesinin Bizia beldesinde hayırseverlerin desteğiyle inşa edilecek  imam hatip lisesinin temeli törenle atıldı.

Bulancak İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitti!

Giresun'un Bulancak ilçesinde yapımına başlanılan İmam Hatip Lisesi inşaatı bitirildi.

İmam hatip lisesi inşaatları için 460 milyon TL ayrıldı!

Hükümetin 2019 Yatırım Programı’nda eğitim alanı projelerinde bu yıl da aslan payını İmam hatip liseleri aldı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Giresun'daki 70 yıllık okulda tepki çeken dönüşüm!

Giresun'da 1947 yılında inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin binasında tepki çeken dönüşüm başladı. Müze olacak diye boşaltılan bina, imam hatip lisesine çevrildi.

Konya Hotamış İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar’a bağlı Hotamış Mahallesi’nde hayata geçirilen Hotamış İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami geliyor!

Sarıyer İstinye'de yer alan 20 bin metrekarelik hazine arazisine imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılacak...

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında çalışmaları devam ediyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı. 

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu İkizce İmam Hatip Lisesi tamamlandı!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamladı.

giresun imam hatip liseleri Haberi

giresun imam hatip liseleri


Ümraniye Belediyesi ve Hayırsever Türkmen ailesinin destekleriyle Giresun’un Çanakçı ilçesine bir imam hatip lisesi inşa edilmek üzere protokol imzalandı.


Yurt içi ve yurt dışında, eğitim ve kültür alanındaki hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Ümraniye Belediyesi, Giresun ili Çanakçı ilçesinde inşa edilecek bir okulun yapımına destek oluyor. Bu kapsamda; Ümraniye Belediyesi adına, Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur ve babalarının vasiyetini yerine getirmek isteyen Hayırsever Türkmen ailesi arasında, Ümraniye Belediye Başkanlığı’nda bir protokol imzalandı. Protokole göre; Giresun İl Özel İdaresi’ne ait 2700 metrekarelik kapalı alana sahip okul; 13 derslik, 2 laboratuar, kız ve erkek ayrı olmak üzere 2 uygulama mescidi, 1 çok amaçlı salon, 1 konferans salonu ve idarî birimlerden oluşacak. 1 bodrum, 1 zemin ve 2 normal olmak üzere 4...