19 / 05 / 2024

Giresun Karadeniz Mahallesi Projesi

Giresun Karadeniz Mahallesi Projesi

Giresun’un yayla turizmine katkı sağlayacak yeni bir proje daha hayat buluyor. Yöre kültürünün yakından tanıtılacağı "Karadeniz Mahallesi Projesi"nin çalışmaları sürüyor.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz mahallesi, 2977 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 123 parsel ve Güneyi ile 2971 Adanın Doğusundaki Bir Kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karadeniz Mahallesi, 4019 ada, 5 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

Giresun Belediyesi 5 adet iş yerini kiraya verecek!

Giresun Belediye Başkanlığı Giresun Gaziler Güre Mahallesi'nde yer alan 5 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 49 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 49 iş yerini satıyor...

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...

Giresun Karadeniz Mahallesi Projesi Haberi

Giresun Karadeniz Mahallesi Projesi

Giresun’un Ağaçbaşı Tabiat Parkı’nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Turizmci İbrahim Özkuş, buranın yaz ve kış turizmine kazandırılması yönünde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile koordineli bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.


'KARADENİZ MAHALLE KÜLTÜRÜ YAŞATILACAK' 


Ağaçbaşı Tabiat Parkı’nın turizme kazandırılması projesi kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın su, ulaşım, otopark ve çevre güvenliği konularında çalışma yaparken kendilerinin ise Karadeniz Mahallesi oluşturulması yönünde bir konsept belirlediklerini kaydeden Özkuş, “Ağaçbaşı Tabiat Parkı’nda Karadeniz usulü ahşap ve göz dolgu tabir edilen taş dolgulu küçük müstakil evler şeklinde konaklama tesisi yapılmaktadır. Orman içerisinde yürüyüş parkuru, piknik alanları, bisiklet yolları yapılmaktadır.Yine burada çim kayağı, kışın snowboard yapılabilecek imkanlar hazırlanıyor. Bütün amacımız gelen misafirler, Karadeniz kültürünü tanırken, Karadeniz yaşamını özümsemelerini istiyoruz. Hedefimiz Kulakkaya yaylasını bilinir turizm merkezi haline...