05 / 05 / 2024

Giresun küçükköyt kura çekilişi

Giresun küçükköyt kura çekilişi

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başlıyor. Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları 2017!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi'nde toplamda 209 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

209 adet daireden meydana gelen TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki dairelerin başvuruları henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları ne zaman?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu!

Toplamda 287 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ başvurusu...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ fiyatları 153 bin 996 TL'den başlıyor. Proje 287 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor!

Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 287 adet daire bulunuyor. TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvurusu bugün başlıyor...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

287 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı.Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları nereye yapılacak?

Giresun küçükköyt kura çekilişi Haberi

Giresun küçükköyt kura çekilişi

Peşin ödemelerin 15 bin 399 TL'den başladığı projede şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 özürlü vatandaşlar ve diğer konut alıcılarının başvuruları kabul edilecek.


Giresun TOKİ Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından yürütülecek.


Yüzde 10 indirimli fiyatlar için 24 ay vade imkanı sağlanan projede ödeme planına göre yüzde 10 peşinde kalanı 108 ay taksit, yüzde 15 peşinde 120 ay, yüzde 25 peşinde ise kalan tutarı 144 ay vade imkanı sağlanıyor.


Fiyat listeisne göre dairelerin 153 bin 996 TL ile 253 bin 240 TL arasında değiştiği projede aylık taksitler 802 liradan başlıyor.  


TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede kura...