29 / 04 / 2024

giresun Kümbet Köyü kentsel dönüşüm çalışmaları

giresun Kümbet Köyü kentsel dönüşüm çalışmaları

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilen Dereli'nin Kümbet köyünde kentsel dönüşüm için İl Genel Meclisinde karar alındı. Kümbet Köyü' nde kentsel dönüşüm başlıyor...

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Giresun Kümbet Yaylası'nda acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli Dereli İlçesi'nde Kümbet köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırma kararı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Esenyurt'taki Giresun Kültür Evi açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan Giresun Kültür Evi, ilçedeki Giresunluların hizmetine açıldı. Açılış programında katılımcılara yöresel yiyecekler dağıtıldı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı programa 15 bin kişiye yakın vatandaş katılım sağladı.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerince kabul ediliyor. Projede başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam edecek.

TOKİ Giresun Küçükköy başvuru dönemi!

TOKİ Giresun Küçükköy başvuru dönemi 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Taksitlerin 802 liradan başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kura çekilişi 21 Temmuz'da yapılacak. Toplamda 592 adet dairenin satışta olduğu projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlıyor.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri başladı ve 15 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede toplamda 592 adet daire satışta.

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kurası!

2016 TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu kurası 21 Temmuz Perşembe günü olarak belirlendi. Projede ödemelere göre 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi 15 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru tarihleri 14 Haziran 2016 tarihinde başladı. Toplamda 592 adet dairenin bulunduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri!

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru işlemleri 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 592 adet daireden oluşan proje ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanıyor.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Proje 592 adet daireden meydana geliyor.

TOKİ Giresun Küçükköy başvuruları 2016!

Dairelerin 153 bin 996 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Küçükköy projesinde başvurular 14 Haziran'da başlayacak. Başvuruların 15 Temmuz'da sona ereceği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

giresun Kümbet Köyü kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

giresun Kümbet Köyü kentsel dönüşüm çalışmaları

Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilen Dereli'nin Kümbet köyünde kentsel dönüşüm için İl Genel Meclisinde karar alındı. 


İ1 Genel Meclis Ekim ayı toplantısında Giresun'un Önemli turizm alanları içerisinde yer alan Kümbet köyünde kentsel dönüşüm yapılması için karar alındı. 


Gündem maddeleri arasında yer alan Kümbet köyündeki proje hakkında bilgi veren 11 Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel "Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilen Dereli'nin Kümbet köyü merkezinde mevcut yapılaşmalar önemli bir turizm merkezine yakışmayan gelişi güzel yapılmış, büyük ölçüde ekonomik ömrünü tamamlamış binalardan oluşmaktadır. Büyük çoğunluğu imar yoluna tecavüzlü olan ve görüntü kirliliği oluşturan binaların kaldırılarak yerine idaremizce imara,çevreye ve doğaya uygun yeni ticaret merkezleri yaptırılabilmesi için bazı taşınmazların satın alınması gerekmektedir. Dolayısıyla burada hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden kentsel...