18 / 05 / 2024

Giresun Teyyaredüzünde satılık fabrika

Giresun Teyyaredüzünde satılık fabrika

Giresun Merkez'de bulunan arsalı yonga fabrikası, Giresun 1. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 28 Temmuz'da saat 11:00 ile 11:10 arası yapılacak.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü satılık!

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları 426 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan 11. Mahalle Evleri'nde 600 daire, 28 dükkan ve 9 ofis yer alıyor...

11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen proje toplam 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Beylikdüzü satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü satılık!

Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü satılık evlerin fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Dekar Yapı'nın projesi Asmalı Hayat Evleri'nde 244 adet bahçeli ev yer alıyor...

Kızılcahamam Cesur Termal Tesisleri'nde satılık devremülk!

Ankara Kızılcahamam'da yükselen Cesur Termal Tesisleri 676 adet daireden meydana geliyor. 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Cesur Termal Tatil Köyü'nde yıllık 7 günlük hisse tapulu daireler satışa sunuluyor.

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık!

Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul Rezidans Beylikdüzü'nde teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Giresun Teyyaredüzünde satılık fabrika Haberi

Giresun Teyyaredüzünde satılık fabrika

Giresun Merkez'de bulunan arsalı yonga fabrikası, Giresun 1. İcra Dairesi tarafından 27 milyon 324 bin 782 TL'ye satılıyor.


Kıymeti: 27.324.782,83 TL



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Tapunun Giresun ili, merkez İlçesi, Teyyareüzü Mah. Teyyaredüzü Mevkii 1580 Ada No. 8 Parsel No.da kayıtlı Taşınmaz Mal, tapu kaydında arsalı yonga fabrikası ve müştemilat olarak görülmektedir. Taşınmazın üzerinde fabrika binaları, idare binası, giriş kontrol kısmında bekçi kulübesi bulunmaktadır. Ayrıca fabrika binalar dışında yeşil saha yani bahçe diğer kısımlar ise gri beton kaplıdır. Parsel hudutları ortalama 1-2 metre arası bahçe duvarı üzeri 1,5 metre yüksekliğinde tel örgü ile çevrilidir. Taşınmazın değeri Giresun 1. Asliye Hukuk (İcra Hukuk) Mahkemesinin 19/06/2014 tarih, 2013/161 esas, 2014/79 karar sayılı kesin ilamı ile tespit edilmiştir. İçerisinde bulunan makine vs. mütemmimcüz olup...