29 / 04 / 2024

Giresun toki kamulaştırma

Giresun toki kamulaştırma

Giresun İli, Doğankent İlçesi'nde ihtiyaç duyulan konut, sosyal donatı, okul ve idari binaların yapımı amacıyla özel mülkiyete konu taşınmazların TOKİ tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  

TOKİ'den Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Doğankent İlçesinde sınır ve koordinatları gösterilen sahada bulunan özel mülkiyete konu taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Giresun Dereli için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Dereli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Merkez ve Dereli ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili Alucra ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzincan'da TOKİ konutları için acele kamulaştırma kararı verildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre sosyal konut için acele kamulaştırma kararı verildi...

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Bulancak Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Alucra için acele kamulaştırma kararı!

Giresun Alucra'da yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da tesis edilecek olan Güce Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Espiye'de doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Giresun'un Espiye İlçesi'ndeki bazı alanlarda Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Giresun Kümbet Yaylası'nda acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli Dereli İlçesi'nde Kümbet köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Acele kamulaştırma kararı bugünki Resmi Gazete'de yayınlandı.

Samsun Nalbantlı TOKİ konutlarında kamulaştırma!

Nalbantlı Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutlarında kamulaştırma yetkisi verildi. Uzlaşma sağlanan hak sahipleri ile tapu devir işlemlerinin yapılması için Vezirköprü Belediyesi bir kişiyi görevlendirecek.

Giresun toki kamulaştırma Haberi

Giresun toki kamulaştırma

22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle afete maruz kalan Giresun İli, Doğankent İlçesi'nde ihtiyaç duyulan konut, sosyal donatı, okul ve idari binaların yapımı amacıyla sınır ve koordinatları gösterilen sahada bulunan özel mülkiyete konu taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Acele kamulaştırma kararı 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesi gereğince karar verildi. 

Karar için <#dosya...