06 / 05 / 2024

Giresun Üniversitesi TOKİ ihale

Giresun Üniversitesi TOKİ ihale

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Beton kalitesinin yüksek olması yapı güvenliğini artırıyor!

Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” gerçekleştirildi...

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019!

Giresun Aksu TOKİ kura sonucu 27.05.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

Giresun'da 122 bin 700 kişi imar barışından yararlandı!

Giresun'da TOKİ vasıtasıyla 2 bin 452 konut projesini hayata geçirdiklerini belirten Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışı ile de 122 bin 700 Giresunlunun sıkıntısını çözdüklerini söyledi.

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları!

Peşinlerin 10 bin 579 TL'den başladığı projede 8 adet daire satışta. İşte Giresun Alucra TOKİ 2.Etap başvuruları...

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları!

Giresun Aksu TOKİ Evleri başvuruları 15 Temmuz gününe kadar devam ediyor. Ödemelere göre 144 ay vade sağlanan projede taksitler 802 liradan başlıyor.

Giresun Aksu TOKİ Konutları başvurusu!

Giresun Aksu TOKİ Konutları başvurusu 14 Haziran Salı gününde başlıyor. Kura çekilişinin 21 Temmuz 2016 tarihinde yapıldığı projede taksitler 802 liradan başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başlıyor. Toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 153 bin 996 TL'den başlıyor.

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi!

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ kura çekilişi 21 Temmuz 2016 gününde yapılacak. Ödeme planına göre yüzde 10 indirimin sağlandığı projede toplamda 592 adet daire satışta.

Giresun Üniversitesi TOKİ ihale Haberi

Giresun Üniversitesi TOKİ ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde  saat 14.30'da yapılacak. İhalenin detayları henüz...