24 / 05 / 2024

giresundaki okullar hasar

giresundaki okullar hasar

Milli Eğitim Bakanlığı uzman ekipleri ve öğretmenler, Giresun'da selden etkilenen okulları yeni eğitim yılına hazırlamak amacıyla sahada çalışıyor.

Malatya'daki depremde hasar gören okullar yeniden yapılıyor!

Malatya'da, Elazığ Sivrice merkez üslü 24 Ocak'ta yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasındaki artçı sarsıntılarda hasar görünce yıkılan bazı okullar yeniden inşa edilirken, 31 okul ve 4 yapı ise güçlendiriliyor...

Aydın Baruş depremde hasar görünce bina değiştiren okulları ziyaret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar görüp binalarını değiştiren Hafize Özal Kız Meslek Lisesi ile Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu'nu ziyaret etti...

Elazığ’da ağır hasarlı okullar yıkılıyor!

Elazığ'da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra hasar gören 10 okulun yıkılacağını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamıştı. Ekipler bu okulların yıkımlarına başladı.

Elazığ'da hasar gören okulların yıkımı başladı!

Elazığ'da yaşanan depremin ardından ağır hasar gören, kullanılamayacak durumda olduğu belirlenen okullar yıkılıyor.

İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor!

Marmara Denizi'nin Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5,8 şiddetindeki deprem sonrasında İstanbul'daki bazı okullarda hasar meydana geldi. İstanbul'da taşınmasına karar verilerin okullar tahliye ediliyor...

Depremde ağır hasar alan okullar 1999 depreminden önce yapılmış!

İstanbul’da meydana gelen depremden sonra yapılan hasar tespit incelemelerinde toplam 29 olmak üzere, 20’si hafif 9’u ağır hasarlı okulların olduğu tespit edildi. Ağır hasarlı okulların 1999 depreminden önce, az hasarlı olanların ise 1999 sonrası dönemde yapıldığı bilgisine ulaşıldı….

Hasar gören okullar, israf ve boş vermişlik!

İstanbul Valiliği, 114 okuldan gelen hasar tespit talepleri sonrasında, 20’si az, 9’u ağır hasarlı toplam 29 okulda eğitime ara verildiğini duyurdu...

İstanbul Valiliği'nden hasar gören okullara ilişkin açıklama!

İstanbul Valiliği tarafından, ön hasar tespit çalışmalarında az ve ağır hasarlı olduğu tespit edilen 29 okulda eğitim gören öğrencilerin geçici olarak eğitimlerine devam edecekleri okulları açıklandı..

Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üstünde!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üzerindedir. Bazı okullar tamamen yıkılmıştır." açıklamasında bulundu.

Hasar gören okullar için 65 milyon liralık kaynak ayrıldı!

Hasar gören okullar için 65 milyon liralık kaynak ayrıldı. Milli Eğitim Bakanı Avcı, IŞİD bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde hasar gören okulların tadilat çalışması için 65 milyon liralık kaynak ayrıldığını söyledi.

Karabağlar Belediyesi okulları yeniliyor!

Karabağlar Belediyesi, ilçede bulunan okulların fiziki şartlarını iyileştirmek ve bu doğrultuda yapılan çalışmalara katkı koymak için harekete geçti. İlk etapta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği 68 okulda çalışma başlatıldı.

California depreminde tarihi binalar hasar gördü!

ABD’nin California eyaletindeki Napa kentinde meydana gelen depremde, bir çok tarihi bina hasar gördü. Napa’nın merkezinde bulunan çoğu işyerinin camlarının kırıldığı ve raflardaki şişelerin yerlere saçıldığı gözlemlendi.

Ataşehir’in okulları temizleniyor!

Ataşehir Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim dönemi öncesi ilçedeki okulların çevre bakımı ve temizliğini yaparak, öğrencilerin temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim almaları için çalışmalarını sürdürüyor.

giresundaki okullar hasar Haberi

giresundaki okullar hasar

Milli Eğitim Bakanlığı uzman ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Giresun'un Dereli, Doğankent, Espiye, Güce ve Yağlıdere ilçelerindeki eğitim kurumlarında hasar tespit çalışmaları yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dereli ilçesinde yıkımına karar verilen Öğretmenevi ve Halk Eğitim Merkezi binaları dışında, diğer eğitim kurumlarında hafif ve orta düzeyde hasarlar tespit edildi. Bakanlık ekiplerinin yapılan incelemelerden hemen sonra binaların yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmalara başladığı bildirildi.

Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yapan Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Umut Gür, afette yaşamını yitiren şehit ve vatandaşlara rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

Giresun halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Gür, bir daha böyle bir afet yaşanmaması temennisinde de bulundu.

Gür, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin afet bölgesindeki Bakanlığa ait binalarda inceleme yaptığını,...