27 / 04 / 2024

giriş kayaşehir cadde dükkan

giriş kayaşehir cadde dükkan

172 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Giriş Kayaşehir cadde dükkanları, İstanbul Avrupa yakasında kurulacak yeni 1.000.000 nüfusluk şehrin çekirdeği Kayaşehir’in girişinde binlerce konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik inşa edili

Nidapark Kayaşehir ödeme seçenekleri!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir'de toplam 843 daire, 28 cadde dükkanı bulunuyor..

Nidapark Kayaşehir satışta! Fiyatlar 453 bin TL'den başlıyor!

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşturmaya hazırlanan Tahincioğlu, Nidapark Kayaşehir projesiyle her biri ayrı bir proje gibi tasarlanan konut blokları, cadde dükkanları, ofis bloğu ve alışveriş merkeziyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları!

Kayaşehir Seyran Şehir daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat!

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat listesi dükkanların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 Cumartesi günü sona erecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde fiyat listesine göre dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta bulunan projenin 2016 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

İntaya, EYG ve İntes Ortak Girişimi'nin projesi Adım İstanbul Evleri'nde 615 daire ve 120 dükkan yer alıyor. Peki Adım İstanbul Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Evvel İstanbul projesi nerede?

İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortak girişimiyle hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Kayaşehir Evvel İstanbul projesi nerede? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kayaşehir Park Mavera fiyatları!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Park Mavera projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 120 aya kadar vadelerde faiz oranı 0,86'dan başlıyor. İşte Kayaşehir Park Mavera fiyatları...

Park Mavera Kayaşehir ödeme koşulları!

Park Mavera Kayaşehir ödeme koşulları bilgileri haberimizde yer alıyor. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile hayata geçirilen projede daireler ve ticari birimler yer alıyor.

Makro Akyapı Kayaşehir 4.etap teslim tarihi

Makro Akyapı Kayaşehir 4.etap teslim tarihi 2016 yılının sonunda olması planlanıyor. İnşaat çalışmalarının 2014 yılı içerisinde başlayacağı proje, Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilecek...

TOKİ Kayaşehir'den konut giriş ücreti açıklaması!

Boğaziçi Yönetim A.Ş. resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre Toplu Konut İdraesi Başkanlığı TOKİ, İstanbul Avrupa Yakası Kayaşehir'de inşa ettiği konutlar için konut giriş ücreti ile ilgili bir açıklama yaptı.

giriş kayaşehir cadde dükkan Haberi

giriş kayaşehir cadde dükkan

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. ile Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla geliştirilen Giriş Kayaşehir cadde dükkanları satışa açılıyor. 30 metrekareden 896 metrekareye kadar geniş bir yelpazeye sahip olan dükkanların muhammen satış fiyatları KDV dahil 172 bin TL’den başlıyor.


Giriş Kayaşehir cadde dükkanları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan ve Avrupa yakasındaki 1 milyon nüfusluk yeni şehir projesinin çekirdeği olan Kayaşehir Uydu Kenti’nin girişindeki ana cadde üzerinde yer alıyor.


Kayaşehir’de teslim edilen 20 bin konutta yaklaşık 100 bin kişinin şimdiden yaşamaya başladığı Kayaşehir Uydu Kenti sakinlerinin eve dönüş aksında yer alan dükkanlar, yakın zamanda inşaatına başlanacak olan ve günlük 80 bin ziyaretçisi olması beklenen Avrupa’nın en büyük sağlık kenti projesine de çok yakın bir konumda. Bölgede inşası devam eden 1476 konutluk...