02 / 05 / 2024

giriş kayaşehir dükkanlar

giriş kayaşehir dükkanlar

Makro İnşaat ve Ak Yapı imzası ile inşa edilen Giriş Kayaşehir projesi Başakşehir'de yer alıyor. Giriş Kayaşehir dükkanlarının alanları 30 metrekare ile 116 metrekare, teraslı dükkanların alanları ise 50 metrekare ile 52 metrekare arasında değişiyor

Giriş Kayaşehir projesinin havadan en yeni görüntüleri!

Makro İnşaat ve Akyapı tarafından hayata geçirilen Giriş Kayaşehir, Bahçetepe İstanbul'un ticari alanlarından oluşuyor. Giriş Kayaşehir'de ükkanların alanları 30 metrekare ile 116 metrekare, teraslı dükkanların alanları ise 50 metrekare ile 52 metrekare

Giriş Kayaşehir nerede? Havadan videosu!

Akyapı ve Makro İnşaat ortaklığında Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesinin ticari birimlerinin yer aldığı Giriş Kayaşehir projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Apartman girişindeki dükkanlar aidattan sorumlu mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde apartmanların girişlerindeki dükkanların aidat sorumluluğunu kaleme aldı.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018!

Kayaşehir TOKİ başvuru dönemi 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda 605 dairenin satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan'da başlıyor.

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

giriş kayaşehir dükkanlar Haberi

giriş kayaşehir dükkanlar


Giriş Kayaşehir Dükkanları'nın havadan görüntüleri için...