26 / 05 / 2024

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi iletişim

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi iletişim

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

1 milyon 250 bin TL'ye satılan daire gündem oldu! Evin girişine bakın!

Son zamanlarda küçük ve harabe evler için bile istenen satış ve kira bedelleri gündem oldu. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir evi paylaştı ve 'Evin girişine bakın' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'dan yeni adım: Girişim Sermayesi Pazarı oluşturuldu!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul, henüz halka arza hazır olmayan fakat ilerleyen dönemde halka arz yapmak isteyen şirketlerin finansman ihtiyacının karşılanması amacıyla  "Girişim Sermayesi Pazarı" oluşturdu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi iletişim Haberi

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi iletişim

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT -İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) Yurt içi ve yurt dışında her türlü konut, site, ticari avm cami okul hastane otel, tünel, soğuk hava deposu hangar, inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. -Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları,diğer boru hatları...