18 / 05 / 2024

gişeler HGS OGS birleştirme

gişeler HGS OGS birleştirme

Sürücülerin HGS ve OGS şeridi için ayrı yönlere geçme derdini ortadan kaldıracak olan gişeleri birleştirme sistemi, bir yıla yakın bir süre geçmesine rağmen hala uygulamaya geçirilemedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan kiralık gişeler! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait 53 müze ve örenyeri gişe 9 yıl süreyle kiraya verilecek. geçici teminat tutarı 20 milyon TL olan ihalede muhammen bedel yıllık  153.5 milyon TL olarak belirtiliyor.  İhale 24 Ekim ’de Ankara ’da gerçekleştirilecek. 

Mahmutbey gişeler güzergahına 7.500 konut geliyor!

İstanbul'un yeni cazibe merkezleri olarak gösterilen bölgelerdeki konut artışı, nüfus yoğunluğunu da beraberinde getiriyor. Yakın zamanda ise bölgeye 7 bin 500 civarında markalı konut yapılması planlanıyor.

İstanbul'daki gişeler şehir dışına mı taşınacak?

İstanbul'da zamanla şehrin içinde kalarak trafik akısını engelleyen otoyol gişeleri, özellikle tatil dönemlerinde vatandaşları mağdur ediyor.

Başakşehir Altınşehir imar planı değişikliği askıda!

TEM Otoyolu İkitelli Gişeler ve Bahçeşehir çıkışı arasındaki, Ensar Vakfı’na ait araziye ait Bakım ve Akaryakıt+LPG İstasyonu Alanı, Nato Akaryakıt Boru Hattı Koruma Kuşağı amaçlı 1/5000'lik ve 1/1000'lik imar planı değişikliği askıya çıktı...

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

FSM Köprüsü'nde 4 gişe çalışma nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, OGS ve HGS Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01.00 itibariyle başladı.

FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak!

Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi test çalışmaları nedeniyle FSM Köprüsü'nde gişeler eksik çalışacak.FSM Köprüsü'nde 10 gişeden 4'ü 2 hafta kapalı olacak.

Asma Bahçeler'de teslimler 6 ay sonra!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler projesinin teslim tarihini paylaşan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer temiz havası, sosyal imkanlarıyla ülkenin en özel projesini kente kazandıracaklarını söyledi.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 487 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

487 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışların yapıldığı Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde ödemeler banka kredisi ile yapılıyor. Projenin ilk etabında toplam 228 daire yer alıyor.

HGS ve OGS gişeleri birleşti mi?

Sürücülerin HGS ve OGS şeridi için ayrı yönlere geçme derdini ortadan kaldıracak olan gişeleri birleştirme sistemi, bir yıla yakın bir süre geçmesine rağmen hala uygulamaya geçirilemedi.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de ilk etap Aralık 2015'te teslim! 487 bin TL'ye!

Fiyatların 487 bin TL'den başladığı Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin teslimleri ilk etap için 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Projenin ilk etabında 228 daire bulunuyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Asmalı Bahçeler Evleri toplamda 650 adet daireden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Asmalı Bahçeler Bahçeşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler konut projesi!

Dekar Asmalı Bahçeler konut projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifte konutlar bulunuyor.

gişeler HGS OGS birleştirme Haberi

gişeler HGS OGS birleştirme

31 Ocak 2013’te son bulan KGS’li geçiş, yerini HGS’ye bıraktı ancak aradan yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen HGS ve OGS gişeleri hala birleşmedi. Dönemin Ulaştırma Bakanıı Binali Yıldırım’ın sistemin kısa süre sonra devreye alınacağını açıklamasının ardından 2 yıla yakın süre geçti. Ancak Otoyol ve köprü gişelerinde trafiğin akışını hızlandırmak için uygulanan Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) gişelerinin birleşme sistemi sadece Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün tüm gişelerinde birleşerek ortak oldu. Boğaziçi Köprüsü’nde de bir gişe HGS ve OGS’nin ortak gişesi oldu. Diğer gişeler ve Türkiye genelindeki tüm otobanlardaki geçişler ayrı ayrı yapılıyor. 


TESTLER DEVAM EDİYOR


Otoyol ve köprü gişelerinde trafiğin akışını hızlandırmak için uygulanan, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmaları için...