09 / 05 / 2024

Gizem Türkel

Gizem Türkel

Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ümit Türkel, Gizem Türkel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde Palladium Ofis ve Residence'ta kuruldu

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Doların gözü bu kararda! TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç FED’in alacağı faiz kararını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç bu hafta ABD’de gerçekleşecek FED toplantısına dair beklentilerini açıkladı.

Patronların Başekonomisti Gizem Öztok Türkiye'de ekonominin ne zaman rahat bir nefes alacağını açıkladı

TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç, büyüme rakamlarını ele aldı. Altınsaç, ekonomide ne zaman rahatlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Özer tarafından kuruldu.

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkon Group İnşaat Taşımacılık Otomotiv Hayvancılık İth.ve İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Türkel Üzeyir tarafından kuruldu.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Gizem Özgüney, ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’de yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım'ın İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney oldu...

Gizem Karaca dolandırıldı!

Gizem Karaca İzmir'de yer alan evi için yaptığı beyaz eşya alışverişinin ürünlerini alamadı. Karaca, kendisini distribütör olarak tanıtan kişiden şikayetçi oldu.

Gizem Türkel Haberi

Gizem Türkel

Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ümit Türkel, Gizem Türkel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin 25 bin TL'lik hisseleri Ümit Türkel'e diğer 25 bin TL'lik kısım ise Gizem Türkel'e ait. 


Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneiş merkezleri inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turkel Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Halk Caddesi, Palladium Ofis ve Residence, No:8/A...