05 / 07 / 2024

Gk Müşavirlik Enerji adres 

Gk Müşavirlik Enerji adres 

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnr Grup Proje Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Vural tarafından kuruldu.

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birce Ergenekon, Direnç Ergenekon, Kerim Ümit Ergenekon ve Leyla Ergenekon tarafından kuruldu.

BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. BHE Enerji Mühendislik Müşavirlik Elektrik Üretim İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Şişli'ye yapıldı.

Sonuç Müşavirlik Mühendislik Laboratuvar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sonuç Müşavirlik Mühendislik Laboratuvar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şahin Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de kuruldu.

Demircan Müşavirlik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demircan Müşavirlik Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Demircan imzasıyla kuruldu.

Antaş Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antaş Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Levet Taşçı tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Kaztaş İnşaat Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaztaş İnşaat Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Suat Kırmızıelma ve Veysi Gören ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cpd Mühendislik Proje Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Caner Durmuş tarafından 40 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atilgan Zemin Mühendislik İnşaat Müşavirlik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün İklim Atılgan tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Endam Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Endam Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ahmet Ertem Salur, Tamer Tunca ve Osman Naci Erdem ortaklığında 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Gk Müşavirlik Enerji adres  Haberi

Gk Müşavirlik Enerji adres 

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Gk Müşavirlik Enerji Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; - Enerji projelerine yönelik her türlü mühendislik, müteahhitlik ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak, - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak her türlü enerji enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak, - Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömür, güneş, rüzgar ile çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, kanat, kule, nacelle, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak, - Elektrik ve ısı...