16 / 05 / 2024

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat iletişim

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat iletişim

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Önder Türkyurt ve Selma Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bestfınder Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Mete Nacar ve Mert Van ortaklığında kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksa Gayrimenkul Otomotiv Teknoloji Turizm Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Önder tarafından kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi Global Gk Esenyurt Şubesi açıldı!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi Global Gk Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbz Hessen Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Özer,  Önder Yılmaz ve Hakan Ayverdi ortaklığında kuruldu. 

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat iletişim

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları almak, satmak, kiraya vermek. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak, gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın...