25 / 07 / 2024

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gökmen Karakaş tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Prefabrik İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Adnan Gençdal ve Ersin Çelik ortaklığında kuruldu.

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Dizayn İnşaat İmalat Satın Alma Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te Ziya Şahinbaş tarafından kuruldu.

Capedome Turizm İnşaat İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capedome Turizm İnşaat İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Canberk Sebzecili ve Zafer Sebzecili ortaklığında kuruldu.

Gkm Emlak İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkm Emlak İnşaat Yatırım Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 500 bin TL sermaye bedeli  ile Neslihan Karaarslan tarafından kuruldu.

My Group Fca Yapı İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Fca Yapı İnşaat İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'na 330 milyon TL'lik teklif!

Türkşeker'e ait Kırşehir Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi Tutgu Gıda Turizm İnşaat İmalat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. verdi.

Halteksan İnşaat İmalat Montaj Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halteksan İnşaat İmalat Montaj Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Okçal tarafından kuruldu. 

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Işık Grup İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Grup İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Işık tarafından 500 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayahan Aba tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu.

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gökmen Karakaş tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


GKM İnşaat İmalat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...