02 / 05 / 2024

Global Access Travel

Global Access Travel

Avrupa’da, tren ile 1 ülkeyi gezmek 99 Euro’dan, 20 ülkeyi gezmek ise 299 Euro’dan başlıyor. Türkiye’den Interrail Pass (İndirimli Seyahat kartı) ile Avrupa seyahatine çıkan kişi sayısı, 2012’de bir öncesi yıla oranla %100 artış gösterdi.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Noroozı ve Vahıd Alı Babaeı ortaklığında kuruldu. 

Coral Travel global marka olmayı hedefliyor!

Oti Holding, dünyadaki tur operatörlüğü hizmetlerini Coral Travel altında toplayacak. Şirketin Pazarlama Müdürü Kamçı, "Coral'ı global marka yapacağız" dedi..

Global Liman İşletmeleri, Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak istiyor!

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Avrupa’nın en büyük kruvaziyer limanını Barselona’da portföyüne katarak, kendi alanında Türk şirketleri açısından dünyada bir ilki gerçekleştirdi. GLİ’nin sıradaki hedefi Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak...

Global Liman İşletmeleri Barselona’nın yüzde 62’sini portföyüne kattı!

Global Liman İşletmeleri, dünyanın en büyük beşinci kruvaziyer limanı Barselona’nın yüzde 62’sini portföyüne kattı. Yenikapı için teklif veren şirketin hedefi, şimdi de burayı kruvaziyer limanı yapmak...

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Aremas Cityscape Global'e katılıyor!

Aremas Cityscape Global'e katılıyor. Aremas, 21 – 23 Eylül 2014 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda, danışmanlığını yaptığı projelerini ve hizmetlerini tanıtacak. Firma fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.

Kuzu Grup, yeni projesi Sea Pearl’ü Cityscape Global’de görücüye çıkaracak!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Ataköy sahilinde yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçirilen Sea Pearl, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global’de görücüye çıkacak

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding bağlı ortaklığı GES Enerji AŞ'de sahip olduğu 43.05 milyon lira nominal değerli hissenin en fazla 35 milyon lira nominal değerli bölümünün yıl sonuna kadar satılması kararı aldı...

İdris Güllüce Cebıt Global Konferansı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CEBIT Global Konferans Programı kapsamında yer alan "Şehir İletişimi, Ulaşım ve Teknoloji Zirvesi" oturumunun açılışına katıldı. Bakan Güllüce'nin konuşmasından satışbaşları...

Global Yatırım, GES Enerji'den pay verecek!

Global Yatırım Holding, GES Enerji'deki paylarının bir kısmının yıl sonuna kadar satışına karar verdi. Şirket yıl sonuna kadar satılmamış hisselerinin iptal edilmesini değerlendirmek üzere de çalışma başlattığını belirtti.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Global Access Travel Haberi

Global Access Travel


Türk turistlerden; Interrail Pass’ı özelikle 18-25 yaş aralığı tercih ederken, geçtiğimiz yıl seyahat edilen bölge ağırlıklı olarak Benelux (Belçika, Hollanda, Lüksemburg) ülkeleri ile bu bölgeye komşu ülkeler oldu. Bu yıl da, lüks trenler ile baştan başa Avrupa turuna, olacak talebin katlanarak artması bekleniyor. 

50’nin üzerinde ülkeye yayılan dünyanın en büyük tren bileti dağıtıcısı Rail Europe firmasının, Türkiye resmi satış acentası Global Access Travel Seyahat Acentası’dır. 

Kış döneminde erken rezervasyon olarak alınacak tren seyahatinin, bahar ve yaz aylarına göre %80’e varan oranda indirimli olduğu da açıklanıyor. 


Avrupa’da, tren seyahatine talep bu yıl %400 artacak 


Birçok ülkeyi kapsaması nedeniyle trenle Avrupa seyahatinin yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Global Access Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl Avrupa ülkeleri genelinde, tren yolculuğu yapanlar, ağırlıklı olarak Fransa...