20 / 05 / 2024

Global Arc Desıng iletişim

Global Arc Desıng iletişim

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Craft Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Craft Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mükail Durmuş tarafından kuruldu.

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Global Trading İnşaat Turizm Ticaret Limited Güngören’de  250  bin TL sermaye bedeli ile M.R.A T AL-FEH. tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Tor Desıng Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun ve Muhammet Torun ortaklığında kuruldu.

Global Arc Desıng iletişim Haberi

Global Arc Desıng iletişim

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazurı Awale  tarafından kuruldu. 

Global Arc Desıng Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Anonim Şirketi konusu:
a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, barajlar, göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, peyzaj mimarisi, çevre düzenlemeleri yapmak. c) Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kuruluşlar tarafından ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların inşaat, elektrik,...