20 / 05 / 2024

Global Estate Gayrimenkul iletişim

Global Estate Gayrimenkul iletişim

Global Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kıybık ve Afsaneh Hooshyar ortaklığında kuruldu. 

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Najm Abdullah Omran AL-Shammarı tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Location Real Estate Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Global Estate Gayrimenkul iletişim Haberi

Global Estate Gayrimenkul iletişim

Global Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kıybık ve Afsaneh Hooshyar ortaklığında kuruldu. 

Global Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
EMLAK 1. Şirket öncelikle yerli ve yasaların izin verdiği çerçevedeyabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Global Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Yenişehir Mahallesi Bakü Cad. B Apt.No:6/1/237...