21 / 05 / 2024

Global Real Investşirketi

Global Real Investşirketi

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Koca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cengiz Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Ada Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ada Global Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Doğan Akan tarafından kuruldu.

Zen Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Global Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Özen tarafından kuruldu.

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mall Invest Global Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Jıbid Bulğan tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Makan Global Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alparslan ve Ammar Selo ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Renova Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Renova Global Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Uğur Ünal tarafından kuruldu.

Property Global Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Property Global Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Fahad ve Shabana Hameed tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Alabbad Global Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Alabbad Global Enerji  Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarmad N.H.Alabbad tarafından kuruldu.

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Avrasya Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Yasin Yakar, Oktay Özdemir ve Kubilay Akpolat tarafından kuruldu.

Global Real Investşirketi Haberi

Global Real Investşirketi

Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Koca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cengiz Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Şişli'de kuruldu.


Global Real Invest Gayrimenkul Değerleme ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1 -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlar ait gayrimenkullerin , gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda, belirlenen esaslar çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak. 2 -Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en yüksek...