02 / 05 / 2024

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.



Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Pasha Global Turizm Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d. Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. e.Hertürlü tekstil ürünlerin ithalatını ihracatını ve ticaretini yapmak f. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak g.Hertürlü hediyelik ve oyuncak eşyaların ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak h.Hertürlü plastik ve metal eşyaların ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak ı.Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. i.Hertürlü gıda maddelerinin ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak j.Hertürlü hırdavat eşyalarının ticareti, ithalatı ve ihracatını yapmak Sirket yukarıdaki amaç ve konusuna erisebilmek için; a. Yukarıda sayılan konularla ilgili olarak her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fesh edebilir.Sirket her türlü gayrımenkulunu 3.kisilerin(özel ve tüzel kisiler) borcu için ipotek verebilir.Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi ifraz, tevhid,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. b. Sirket maksat ve mevzuunun temini için teminatlı veya teminatsız her türlü iç ve dıs krediler temin edebilir, kredi anlasmaları yapabilir.Sirket konusu ile ilgili olmak üzere gerçek veya tüzel kisilerle ortaklıklar kurabilir,kurulmus ortaklıklara istirak edebilir, ortaklıklardan ayrılabilir. Devletin saglamıs oldugu her türlü tesviki kullanabilir.


Geri Dön