07 / 05 / 2024

gloriapart izmir örnek daire

gloriapart izmir örnek daire

Gloriapart vaziyet planı 'nı haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Gloriapart projesinde daire fiyatları 2 oda 1 salon tipinde inşa edilen konutlar için 225 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Yücesoy Santrall İzmir örnek daire!

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall İzmir projesi "Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılıyor..

Biva Tower İzmir örnek daire!

Biva Mimarlık imzası taşıyan Biva Tower İzmir'de "Lüksün çelikle dansı başlıyor'' sloganı ile tanıtılıyor. Projede teslimler 2019 Aralık’ta yapılacak..

Dap Yapı İzmir örnek daire!

Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun ön tarafında yükselen  Bornova Dap İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor..

Karbağlar'ın imar planı İzmir'e örnek olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı. Selvioğlu, "Bu planlama İzmir'e de örnek olacak." dedi.

Mahall Bomonti İzmir'in örnek dairesi tanıtıldı!

Mahall Bomonti İzmir projesinde örnek daireler ve ofis hazırlandı. 1912 yılında inşa edilen Bomonti Tesisleri’nde restore edilen tarihi binada, tasarlanan örnek daireler düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşümde örnek olacak!

Ege Mahallesi'ni ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kentsel dönüşüm süreciyle Ege Mahallesi'nin örnek bir yerleşim merkezi olması için Büyükşehir ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Türel Saranlı: İzmir'in yapıları kalitesiyle örnek oluyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi "Mimarlık Bölümü 10'uncu Yıl Kutlamaları'na" konuk olan ODTÜ Mimarlık Fakültesi eski Dekanı Saranlı, İzmir'deki yapıların kalitesiyle örnek olduğunu belirtti.

İzmir Metrosu yurtdışında örnek gösteriliyor!

Hizmet kalitesini kanıtlayan İzmir Metrosu, başarılı işletmecilik modeliyle yurtdışında da örnek gösteriliyor. TSE ile yapılan işbirliği çerçevesinde Suudi Arabistan’dan eğitim için gelen denetçiler Metro A.Ş.’deki incelemelere katıldı

Gloriapart İzmir teslim tarihi!

Temel İnşaat tarafından hayata geçirilen Gloriapart İzmir teslim tarihi 2013 yılı olarak belirlendi. İzmir Gloriapart projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Gloriapart İzmir vaziyet planı!

Gloriapart İzmir vaziyet planı ve proje ile ilgili bilgiler haberimizde yer almaktadır. Temel İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor...

Gloriapart İzmir!

Gloriapart İzmir projesinin B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde teslim edilecek, banka kredisiyle konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 235 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire!

İzmir Bornova Myvia 414 örnek daire görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor...

gloriapart izmir örnek daire Haberi

gloriapart izmir örnek daire


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerini barındıran Gloriapart projesi Temel İnşaat girişimi ile yükseliyor. Gloriapart projesinde 69 konut mevcut durumda. Toplam 2 blok halinde inşa edilen Gloriapart projesinin satışları sürüyor. 


Gloriapart vaziyet planı öncesinde projeye dair bilgileri aktaralım: İzmir'de Karabağlar bölgesinde Halide Edip Adıvar Caddesi sınırlarında yükselen Gloriapart projesinin güncel fiyatları şu şekilde: 




Gloriapart fiyatları: 


Gloriapart  projesinde yer alan 2 oda 1 salon tipindeki daireler 225 bin lira ile 235 bin lira arasında değişim gösteriyor. Projedeki...