12 / 05 / 2024

glow 3ün ne kadarı satıldı

glow 3ün ne kadarı satıldı

GL0W 3 projesinin yüzde 80'i satıldı, çeşitli daire tiplerinin halen mevcut olduğu projede, kalan konutların fiyatları, 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Çeyrek altın fiyatları canlı! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Mayıs 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altından sonra çeyrek altın alıyor. Peki çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar? Çeyrek altın fiyatları canlı....

BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? İşte BİM'e gelen fırsat ürünler...

BİM 3 Mayıs'tan itibaren gelecek ürünler merak ediliyor. Bim 3 Mayıs-10 Mayıs aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki BİM aktül ürünler kataloğu! BİM'e yarın ne geliyor? BİM'e ne gelecek bu hafta? 

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

BMW 3 Serisi 2 bin 300 TL zamlandı! En ucuz BMW 3 Serisi ne kadar oldu?

BMW, ağustos ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin yeni fiyatlarını tek tek güncellemeye başladı. Buna göre; BMW, ağustos ayı kapsamında 3 Serisi’ne sadece 2 bin 300 TL zam yaptı.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

BMW 3 Serisi’ne sadece bir ayda 308 bin 500 TL zam geldi! 3 Serisi’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

BMW, temmuz ayı kapsamında 3 Serisi’ne 308 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Bu zammın ardından herkes BMW 3 Serisi’nin yeni fiyatını merak etmeye başladı.

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Kiracılara müjde! İşte kira artışının önüne geçecek yöntemler!

Fahiş kira artışının önüne geçmek için yasal düzenleme yolda. Kira zammına yüzde 25 sınırının süresinin uzatılması kesinleşirken, fahiş kira zammıyla haksız kazanç sağlayan kişilere 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira artışlarının önüne geçmek için ne yapılması gerekiyor?

Çeyrek Altın ne kadar 3 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 3 Haziran 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Haziran altın fiyatları!

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

3 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 3 Mayıs 2023 altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.267,61 liradan satılıyor. 3 Mayıs 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Mayıs altın fiyatları!

Arçelik'ten Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı geldi! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik, küçük ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirim başlattı. Sıcak hava fritözü, robot süpürge, Türk kahve makinesi, buharlı ütü, blender ve daha birçok ürün avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. İşte indirimli Arçelik küçük ev aletleri ve fiyatları...

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.

glow 3ün ne kadarı satıldı Haberi

glow 3ün ne kadarı satıldı


Glow 3 Projesi'nin hızla devam eden konut satışlarında sona yaklaşıldı. Projede yer alan konutların yaklaşık yüzde 80'i satılırken, kalan son Glow 3 konutları sahiplerini bekliyor. Diğer yandan Glow 3'te yer alan konutlara ait kat mülkiyeti tapuları da geçtiğimiz günlerde sahiplerine dağıtıldı. Çeşitli daire tiplerinin halen mevcut olduğu projede, kalan konutların fiyatları, 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Glow 3, Sile Otobanı'na ve yapımı hızla devam etmekte olan Üsküdar-Alemdağ metrosuna yürüme mesafesinde. Projede yüzme havuzu, güneşlenme terası, ic bahçe çocuk oyun alanı, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanının yanı sıra basketbol, tenis ve futbol sahası sakinlerini...