30 / 04 / 2024

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.



Aktarılan detaylara göre, açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 8,28 puan ve yüzde 0,18 değer kazandı ve 4.544,48 puana yükseldi.

Yine merakla beklenen son dakika rakamlarına göre bankacılık endeksi yüzde 0,01 oranında artarken, holding endeksi yüzde 0,10 azalış gösterdi. Aktarılan detaylara göre, sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 2,50 ile iletişim, en çok kaybettiren ise yüzde 0,65 ile inşaat sektörü oldu.

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, dün düşüş eğiliminde hareket eden BIST 100 endeksi, yüzde 0,56 değer kaybetti ve günü 4.536,20 puandan kapattı.

Söz konusu konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan analistler, küresel pay piyasalarında, ABD'nin bugün açıklanacak olan enflasyon verileri öncesi negatif bir seyir izlendiğini kaydederek, süren borç krizine ilişkin haber akışının yatırımcıların odağında kalmayı sürdürdüğünü belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön