29 / 04 / 2024

Dolar güne yükselişle başladı!

Dolar güne yükselişle başladı!

Döviz kurları, yeni haftanın ilk işlem gününe yüzde 6'nın üzerinde yükselişle başlarken bu sabah da yaklaşık yüzde 1 civarı yükselişte.



Geçtiğimiz haftalarda rekor kıran dolar kuru sert bir inişle 11 seviyelerine düştü. Dün yüzde 6'nın üzerinde yükseliş gösteren dolar ve euro kurları, haftanın ikinci gününde yüzde 1 civarı yükselişle güne başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; yeni haftanın ikinci işlem gününde dolar 11,60 liranın hemen üzerinde el değiştirirken euro/TL ise 13,15-13,20 seviyelerinde dalgalanıyor.

 Dolar güne yükselişle başladı! 

Noel tatili nedeniyle küresel piyasaların çoğunun kapalı olduğu haftada döviz kurları dalgalı ve Türk Lirası karşısında tepetaklak oldu.

Borsa İstanbul'da BİST-50'de açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralı dün ve geçen hafta olduğu gibi bugün de devam edecek.

Altın ve dolarda büyük fırtına geliyor!

Dolar ve euro tekrar yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön