29 / 04 / 2024

Dolar ve euro tekrar yükselişe geçti!

Dolar ve euro tekrar yükselişe geçti!

Milyonların yakından takip ettiği dolar/TL, geçtiğimiz hafta sert düşüş yaşarken yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı...



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından  yakından takip edilen dolar/TL, art arda yükselişler göstererek zirveye ulaştı ve rekor kırdı. Geçtiğimiz hafta ise dolar kurunda sert düşüş meydana gelirken bugün dolar/TL güne yükselişle başladı. Dolar bugün 11.50 liradan işlem görürken euro ise yüzde 8 yükselişle 13 liranın üzerinde işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar korumalı mevduat sisteminin arkasından döviz kurlarında yaşanan sert düşüşlerin ardından yeni haftaya sert yükselişlerle başladı.

Dolar ve euro tekrar yükselişe geçti!

Dolar yeni haftaya yüzde 5,50 artışla 11,50 TL'den başlarken, euro yüzde 8 artışla 13 TL'nin üzerinde başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yaptığı konuşmalarda, döviz korumalı vadeli mevduat hesabı sisteminin devreye girmesinden bu yana TL mevduatın 20 milyar liranın üzerinde arttığını belirtti.

Dolar ne olacak? Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı!

Dolar yeniden 7 TL seviyesine düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön