19 / 05 / 2024

glow üç kampanyaları

glow üç kampanyaları

Çekmeköy’ün elit yaşam merkezi GLOW3’ün mimarı MOM Yapı, 31 Aralık’a kadar GLOW3’ten daire alacakların bir yıllık aidatını karşılıyor. MOM Yapı’nın yeni yıl hediyesi olan kampanya GLOW3, konforuna katılmayı arzulayanların işini daha da kolaylaştırıyor

Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmadı. İşte taksit ertelemeden, indirime kadar cazip seçeneklerin yer aldığı Kadınlar Günü konut kampanyaları 2016...

Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016!

Özel günleri kampanyalarla renklendiren gayrimenkul firmaları 14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmadı. Evini bu hafta alanlar Paris turundan yüzde 14 indirimlere kadar pek çok avantajdan yararlanabilecek. İşte Sevgililer Günü konut kampanyaları 2016...

Konutta peşinatsız ödeme kampanyaları dikkat çekiyor!

İnşaat sektörü yeni yıla tüketiciye birbirinden farklı ödeme modelleri sunarak girdi. Kampanyalar arasında en dikkat çekeni peşinatsız ödeme oldu. Böylelikle konut alıcısının ev sahibi olmak için birikmiş paraya ihtiyacı kalmıyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

2015 Aralık konut kampanyaları!

1 Kasım seçimlerinin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.

Markalı konut projelerinde seçim sonrası kampanyalar başladı!

Seçim sonrasında hareketlenen konut sektöründe bir yandan yeni projeler lansman fırsatlarıyla vitrine çıkarken diğer yandan da teslim tarihi yaklaşan projelerdeki son daireler için kampanyalar düzenleniyor.

Bankalar kredi kampanyalarını artırdı!

Bankalar, kredi kullandırımlarını arttırmak için kampanyalarını arttırdı. BDDK'nın açıkladığı kredi verilerine göre bankacılık sektörü kredi hacmi bir haftada 4 milyar lira azalarak 1 trilyon 426,9 milyar liraya geriledi.

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.

İn­şa­at fir­ma­la­rının bayram kampanyaları konut satışlarını artırdı!

İnşaat firmaları bayram tatilini satışa çevirmek için yeni pazarlama metotları geliştirdi. Bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelendi. Kampanyalar satışları artırdı. Ağustos’ta 112 bin 463 konut satıldı.

Gayrimenkul şirketlerinden Ağustos ayı kampanyaları!

Gayrimenkulde eylül öncesi son kampanyalar yine tüketiciye yarıyor. Şirketler ağustos ayına özel kampanyalarla ev sahibi olmayı düşünenlere avantajlar sunuyor.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Konutta bayram kampanyaları başladı!

Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar, konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor. Mevsimsel durgunluğu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen konut firmaları bayrama doludizgin giriyor.

glow üç kampanyaları Haberi

glow üç kampanyaları

Ev almayı düşünürken, şartlarımıza en elverişli daireleri araştırır, en uygun koşullu konut kredilerine yönelir ve aidatları en makul konutları tercih ederiz. Alacağımız evin finansmanında yapılacak her tasarruf, tercihlerimizde etkili olur. Özellikle yüksek peşinat ve ilk taksitlerin ödendiği dönemlerde yapılacak tasarruflar, yeni ev sahiplerini rahatlatır.


GLOW3 projesinin mimarı MOM Yapı, bu dönemlerde yaşanan finansal zorlukları dikkate alarak, 2013 boyunca yeni ev sahiplerini çok rahatlatacak bir kampanya hazırladı. 31 Aralık’a kadar GLOW3’ten ev alanların, bir yıllık aidatlarını MOM Yapı üstleniyor. MOM Yapı’nın yeni ev sahiplerine yeni yıl hediyesi olan kampanya sayesinde, hem yeni evin getirdiği mali yük hafifliyor hem de GLOW3’un benzersiz yaşam koşullarından yararlanmak daha kolay hale geliyor.


MOM Yapı’dan hem ev hem de Yılbaşı hediyesi


Yapı sektöründe dinamik ve yenilikçi yaklaşımıyla öne...