19 / 05 / 2024

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Durak Şentürk tarafından kuruldu.

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göç Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göçmen tarafından kuruldu.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Hollanda Lahey'de emlak ofislerinin yüzde 57'si göçmen kökenlilere ayrımcılık yapıyor!

Hollanda Lahey'deki emlak ofislerinin yarısından çoğunun göçmen kökenlilere ayrımcılık yaptığı belirtildi.

Almanya'da göçmen kiracı istenmiyor!

Almanya'da göçmen kökenli kişiler ev bulamıyor. Yapılan anket sonuçlarına göre göçmen kökenli her üç kişiden birine ayrımcılık yapılıyor.

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Durak Şentürk tarafından kuruldu.

Göçmen Konutları'na inşa edilecek okul için eylem yapıldı!

İstanbul Başakşehir’de Göçmen Konutları içindeki parka okul yapılmasına karşı çıkan mahalle sakinleri eylem yaptı. Vatandaşlar, boş araziler dururken bölgenin tek yeşil alanı olan parka okul yapılmasını istemediklerini belirtti.

Göçmen Konutları'nda park yıkımına başlandı!

Başakşehir’de Göçmen Konutları'nda bulunan tek yeşil alan olan parkı yıkıp yerine İmam Hatip Kız Meslek Lisesi yapılmasına karşı mahalle sakinlerinin günlerdir polis saldırılarına karşı verdiği mücadeleye rağmen parkta yıkıma başlandı.

TOKİ göçmen soydaşlara ait 38. ödeme listesi açıklandı!

TOKİ tarafından göçmen soydaşlardan 5819 sayılı kanun kapsamında para iadesi alanlara ait liste açıklandı. İşte TOKİ tarafından göçmen soydaşlara yapılan ödemeleri gösteren o liste...

1951 yılında Rami'de yapılacak 1.500 göçmen evinin temeli atılmış!

1951 yılında Gaziosmanpaşa'da Taşlıtarla denilen mevkide Balkan göçmenleri için bin 500 göçmen evinin temeli atılmış. Törene Vali Fahrettin Kerim Gökay'da katılanlar arasındaymış. Törenden sonra numune olarak yapılan evler de gezdirilmiş.

TOKİ göçmen soydaşlara ait 37. ödeme listesini açıkladı!

TOKİ tarafından göçmen soydaşlara ait 37. ödeme listesi açıklandı. İşte TOKİ tarafından göçmen soydaşlara yapılan ödemeleri gösteren o liste. Göçmen soydaşlara ait tüm ödemeler listesi...

Gül Yapı 2 milyar 200 milyonluk iki yeni projeye başlayacak!

Son 3 yılda 740 milyon liralık yatırıma imza atan Gül Yapı, 2015'te toplam 2.2 milyar liralık iki yeni projeye başlayacak. Yeni proje, otel, rezidans ve ofisten oluşacak....

Gül Yapı 2011'den bugüne kadar 740 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Gül Yapı, 2011 yılından bugüne kadar 740 milyon TL yatırımla önemli projelere imza attı. Gül Yapı, son üç yılda konut, mağaza, home office ve Otoport'taki galerileriyle çok farklı konsepte projeye imza attı.

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede



Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Durak Şentürk tarafından kuruldu.


Gm Göçmen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. Her türlü inşaat işleri. b. Her türlü dış cephe giydirme işleri.(yapımı) Şirket yukarıda yazılı amaç ve konusunun tahakkuku için: 1- imalathaneler, depolar, özel antrepolar, mağazalar, ambalaj tesisleri, sergi mahalleri kurar, kiralar,  çalıştırır, kiraya verir, satın alır ve satar, şirket işleri için gerekli nakil vasıtalarını satın alır, kiralar ve satar. 2- Şirket maksat ve konusu içinde ihtira beratı, ruhsat, imtiyaz, teknik bilgi ve her türlü fikri ve sınai haklar, ticaret unvanları alır satar, kiralar, kiraya verir, bayilik, mümessillik,  acentelik, taahhüt komisyon, ithalat mutemetliği, vekalet, alım satım ve...