05 / 05 / 2024

gn yapı

gn yapı

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

GNYapı lojistik elemanı-şoför arıyor!

Dış cephe ve mantolama sektöründe faaliyet gösteren GNYapı İstanbul Maltepe'deki ofisinde lojistik departmanında görevlendirme üzere Lojistik Elemanı-Şoför arıyor. Firma, bu göre için bay personel alımı yapacak...

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Desıgn Yapı İnşaat Dekorasyon Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Eren Cüro tarafından kuruldu.

Yaptek Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Yaptek Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Anatolıa Sıgn İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Anonim tarafından kuruldu.

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Desıgn Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Erdinç Eryüksel tarafından kuruldu.

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Desıgn Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Miyase Karataş tarafından kuruldu.

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafıdan kuruldu.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik ve Sevcan Düzgüney ortaklığında kuruldu. 

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Desıgn İç Mimarlık Yapı Proje Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buket Gedik tarafından kuruldu.

Yalıtımsız bina, her yıl 10 milyar dolar kaybettiriyor!

GN Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bülent Güney, "Yalıtımı bulunmayan binalar sebebiyle enerji boşa harcanırken, her yıl bu harcamanın ülke ekonomisine bedeli 10 milyar doları buluyor. Binalarda enerji kaybını ısı yalıtım uygulamaları ile yüzde 50 azaltmak mümkün” dedi.

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi!

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

gn yapı Haberi

gn yapı

Mantolama sektörünün en önemli aşaması olan uygulama alanında sektöre getirdiği kurumsal ve yenilikçi çözümlerle son 4 yılı lider marka olarak sürdüren ve tüketiciler ile güvene dayalı bir ilişki tesis etmeyi birincil amacı olarak gören GNYAPI, yaklaşık 4200 yalıtım ustasını yöneten 390 ekip başının katılı ile düzenlediği 3. Usta Konferansı’nı 26 Şubat Çarşamba günü The Green Park Hotel Bostancı’da gerçekleştirdi. 

Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan tek platform özelliğine sahip olan Konut Yöneticileri Konferanslarının ev sahibi GNYAPI, edindiği misyonla sadece tüketicileri değil yalıtım ustalarını da sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirerek hedefine ulaştı. 

Konut yöneticileri konferansları ve yıl içerisinde gerçekleştirilen tüketici araştırmaları doğrultusunda mantolama uygulamalarından beklentiler ve doğru mantolama teknikleri ile ilgili yalıtım ustalarını aydınlatan Güney Yapı İzolasyon Yönetim Kurulu...