02 / 05 / 2024

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Akbulut ve Gökhan Yağsız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Celalettin Bulunmaz tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Monev Turizm Otelcilik Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monev Turizm Otelcilik Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da Sebat Uslu tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Akbulut ve Gökhan Yağsız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


GNG Turizm Temizlik İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Birlik Mahallesi, Atışalanı Caddesi, No:143, Kat:1 Dükkan:...