17 / 05 / 2024

go proje 2015 projeleri

go proje 2015 projeleri

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Türker Proje Gayrimenkul'ün 2015 toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2015 yılı hesap dönemi ile ilgili olarak 17 Mart 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'u 30 Mart 2016 tarihinde tescil edildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Türker Proje 2015 yılı finansal raporlarını açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., 2015 yılı bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen raporlar...

Türker Proje Gayrimenkul 2015'in gelir tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu, Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre düzenlenmedi.

Gönye Proje Tasarım, Konut Konferansı 2015’e katıldı!

Gönye Proje Tasarım, Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen Konut Konferansı 2015’te konuşmacılar arasında yer aldı. Şirket kurucuları Yelin Evcen ve Gönül Ardal, konferansta konuştu.

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Saadet Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yıldıztepe Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Bağcılar'da açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kaynarca Şubesi 5 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te açıldı.

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler Şubesi 5 bin TL sermeye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Esenler'de açıldı.

go proje 2015 projeleri Haberi

go proje 2015 projeleri
Jüpiter Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen proje, bu yaz Yalıkavak'a lezzet ve eğlenceyi getirmeyi amaçlıyor.


Hürriyet...